Minule som si chcela prečítať nejaký smiešny, vtipný, absurdný alebo veselý blog. Alebo všetko dokopy. Práve teraz, keď ma opäť prešla chuť na seriózne a smutné blogy, som sa rozhodla, že si nejaký absurdný blog napíšem.

Lenže ako napísať nejakú kravinu tak, aby to bolo smiešne, ale nie trápne? Podarí sa mi to vôbec?

Asi nie som v tom správnom rozpoložení, keďže furt myslím na svojho priateľa s výhodami, na to, prečo ľudia nemajú radi môjho mediálneho miláčika Pavla Grausa a prečo je moje morča alkoholik (t.j. stále pije – trojdecovú napájačku dá dolu za jeden deň – a ja že prečo potom obští celú klietku). A ešte prečo môj brácho stále nedostal vodičák, aby sme sa mohli rozvážať.

Čudné veci, ktoré mi chodia po rozume – čo to, preboha, mama vravela o varení ryže? Kde mám nájsť ten med na marinádu na mäso? Púšťam si prastaré a praveké videá od Black eyes peas, čo som počúvala ešte na základnej škole, keď napálené cédečko bolo tým najväčším majetkom. Slintám nad www.asos.com (dúfam, že reklama tu je povolená a ak aj nie, je mi to u riti).

Screenshot


Screenshot


Ok, práve som sa vzdala akýchkoľvek myšlienkových pochodov, ktoré mohli viesť k napísaniu zmysluplného a rozumného blogu.

Ak si dielo pomätenca prečítate, napíšte mi, ako postupujete pri písaní blogov – čím sa nechávate inšpirovať, čo vás dokáže vyburcovať a tak ďalej....

 Blog
Komentuj
 fotka
azel  20. 1. 2012 00:22
Pis prve, co ta napdane. Hlavne nad tym moc nemedituj. Musi sa to pacit hlavne tebe.
Napíš svoj komentár