Nie je nič horšie ako priateľstvo s výhodami. Hlavne také, uzavreté preto, že dotyčného ľúbite a čakáte, že raz možno začne aj on vás. Lenže mu nie ste dosť dobrá na nič iné, iba na sex. Pretože on miluje svoju bývalú. Rozpráva vám o nej, keď spolu ležíte v posteli. Ide s vami vyberať darček pre ňu. Volá si s ňou cez Skype rovno pred vami. Ani sa neobťažuje klamať vám. Ani nič nepredstiera. Proste miluje tú svoju bývalú a vráti sa k nej, skôr či neskôr.

Furt som taká blbá ako som bola. Šla som do toho s tým, že som to vedela. On to vedel tiež. Taká bola dohoda. Žiadny vzťah, žiadna láska. Iba sex. Vycúvať z toho nechcem, lebo ho ľúbim. Ubližuje mi to, ale bolesť necítim.

Habitualizácia – znecitlivenie je jedným z predpokladaných účinkov médií na verejnosť. Hypotéza vychádza z predstavy, že ak je niekto dlhodobo a opakovane vystavovaný emocionálne vzrušivým podnetom, môže si na ne zvyknúť.

Zvykla som si na to natoľko, že mi to nevadí. Zvykla som si byť niekomu handrou. Zvykla som si byť pre niekoho citový odpad. Zvykla som si byť druhou, nepotrebnou a prehliadanou.

Viem, že to nie je pozitívne. Čo je čudné, že mi je to jedno, hoci antidepresíva už dávno neberiem. Sama si za to môžem, sama som do toho šla úplne dobrovoľne, vedela som. On mi povedal, že sa to stane. Bez štipky citu.

Tak si jem, čo som si navarila. S úsmevom na perách. Zrejme zvládam pretvárku, hoci som si myslela, že mi to nikdy nešlo. Mala by som sa obdivovať za to, aké „divadielko“ hrám. Budem v tom pokračovať, lebo som nepoučiteľná. Upáľte ma.

 Blog
Komentuj
 fotka
flussica  25. 12. 2011 18:51
Ísť do toho i cez všetky riziká, ktoré si vedela bolo doosť.. odvážne.
 fotka
samanthamm  25. 12. 2011 18:53
skôr dosť nerozvážne, spontánne a nepremyslené. a hlúpe
 fotka
eveve  1. 1. 2012 19:54
bože môj...bojím sa, že som v tom až po uši, presne ako ty. Vlastne asi som...
Napíš svoj komentár