Ako prestať nenávidieť bývalú frajerku môjho terajšieho „kamaráta s výhodami“

Nie je to návod. Ja to totižto neviem. Nenávidím ju tak strašne, že by som ju najradšej zabila. Pritom ju vôbec nepoznám. Len to, čo mi o nej natáral on. A ešte čo som vyšpehovala z jej facebookového profilu. Našťastie, má obrovský ohavný nos a moje spolužiačky sa zhodli na tom, že je škaredá.

Podľa neho je perfektná. Skvelá kamarátka. Dokonale mu rozumie. Je jediná, ktorá mu rozumie. Má rovnaké názory ako on. Používa rovnaké hlášky z filmov ako on. Má rada tú istú hudbu. Klape im to v posteli (to mi povedal on). Je asi jeho chýbajúca polovička a spriaznená duša a blablabla.

Kúpil jej vianočný darček, ktorý som v skutočnosti vybrala ja a na mňa sa vykašľal, hoci mi to sľúbil. Hovorí o nej, že si rozumejú ako súrodenci.

Premýšľam, keď je pre neho taká dokonalá, prečo sa rozišli? Prečo nie sú stále spolu? Prečo o nej hovorí, že je len kamarátka? Celkom mi to nevysvetlil a z toho, čo povedal, som nič nepochopila.

Teraz mi ani nie je jasné, akú úlohu v jeho živote hrám ja. Možno ma má rád iba ako kamarátku, ale občas sa ku mne správa tak ohavne, akoby som mu bola cudzia.

Máme síce svoje výhody a aj inak sme kamaráti. To by mi nevadilo. Nevadí mi, že spím s kamarátom.

Vadí mi, že spím s kamarátom, ktorý nevie, čo chce a nevie sa rozhodnúť, čo so životom a či sa vráti k bývalej, alebo bude sexovať len so mnou.

Nechutný blog? Pravdivý blog!

 Blog
Komentuj
 fotka
zoexa  8. 1. 2012 00:09
True life...you make it..you know!
 fotka
samanthamm  8. 1. 2012 00:20
máš pravdu, nesmiem myslieť na tú kravu....
Napíš svoj komentár