Nie, ja nepijem. Tvárim sa, že nepijem. Tvrdím, že nepijem. Som odporný pokrytec, hnusná sviňa. Môj milý sused Jakub zo susedného intráku stále popíjal víno na svojej izbe a túto provokáciu dotiahol až tak ďaleko, že doniesol víno (ktoré kúpil jeho spolubývajúci pri Štiavničke, sudové) v dvojlitrovej plastovej fľaši na náš intrák. Nasledovala štvorhodinová filozofická diskusia o konšpiračných teóriách a úrovni vzdelávania na Slovensku. Kuba som vyprevadila ešte ako tak triezva... čo bolo potom si nepamätám. Ani to, ako som grcala vedľa postele a spolubývajúca to utierala (žiaľbohu, to ako som dneska ráno otyčkovala celú kúpeľňu si už pamätám). Tak som nešla do školy, pretože na mňa prišli moje úžasné mesačné bolesti, šľak aby to trafil, skoro som umrela. Dnešný deň mi nespríjemnilo sneženie, ale SVOČka, na ktorej telocvikári predviedli namakané gymnastické zostavy, na ktorých som zistila, že telocvikári sú možno tupí, ale hrozne sexy.

Asi tak. Zase jeden prepísknutý deň, nemám peniaze na cestu domov a som na úspešnej ceste stať sa totálnou sockou... Vaša Samantha.

 Blog
Komentuj
 fotka
sajuri007  13. 4. 2011 21:04
s Jakubom sa porozprávam ako mi ťa kazí...Saminka moja...sneženie?! kde ste...zlatá Blava - iba búrka...za to opíjanie, keď ťa stretnem, tak budeš mať takú prednáššškkkuuu...čo si ešte nevidela
 fotka
samanthamm  14. 4. 2011 21:07
vieš čo, radšej dôjdi, kubko je dosť ukecaný a veľmi inteligentný, mali by sme sa o čom baviť - btw - to bolo biele víno, mňamka
 fotka
sajuri007  14. 4. 2011 21:10
dojdem Vás pozrieť do BB, ja mam dnes "wine evening" po veeľmi ťažkom dni...Bubu sa dalo zas na fitko, len to trošku začalo preháňať na 2x denne dúfam, že ty žiješ?
Napíš svoj komentár