Dnešný deň sa začal ako pokračovanie toho predchádzajúceho. A to celkom akčne - kontrolou elektrospotrebičov na intráku (ktoré sme samozrejme nenahlásili a nezaplatili). Pánbožko nás asi má rád, pretože nám nič nenašli a tak je môj noteboočik stále v mojej láskavej opatere a môžem si na ňom písať denník. Vzhľadom na to, že je ešte stále iba ráno, závisláčime na Glee a čakáme na spasenie.

Zrejme nikoho (dúfam, že zainteresované osoby si toto nebudú čítať) nezaujíma, nad čím po večeroch premýšľam, keď sa vraciam zo zdvorilostných návštev od mojich susedov na chodbe, kde dlávim kyslé uhorky rovno z fľaše (a nie, nie som tehotná). Kopec problémov s chalanmi (moja osobná závislosť), ľudia, ktorí do môjho života prichádzajú a odchádzajú, škola, ktorú plánujem zanechať (Pažravá moja milovaná) a podobne.

Momentálne sedím na školskej chodbe so Zizou, osobou, ktorá ma neviemprečo trpí vo svojej blízkosti a dokonca so mnou chodí do tej istej skupiny. Ďalší člen nášho elitného klubu, Kusaj, ma asi zabije, lebo som jej nebola vymeniť posteľné prádlo u skladníčky (lebo chodila kontrolovať po izbách, čistý bordel tuna).

Na prvý článok na blogu je toto nuda. Ha, ale nemienim sa tu nejako predstavovať. Ak vás zaujíma život psychopata, čítajte, ak nie, nechajte ma na pokoji... lebo keď sa nahnevám, som zlá

 Blog
Komentuj
 fotka
snehovavlocka  29. 3. 2011 09:49
Náhodou celkom milé. Vítam ťa.
 fotka
carrie  29. 3. 2011 12:45
UMB??

a náhodou zaujjímavé
 fotka
samanthamm  30. 3. 2011 21:45
dzenka... v Pažravej študujem, už je to raz tak
Napíš svoj komentár