Viem, že jeden blog v TOP trojke denne úplne stačí. Ale čo keď sa tá meteorologická výstraha naplní a my, úbohí, zakomplexovaní Kysučania, primrzneme v noci k posteliam? .... Voľačo som chcela, ale zabudla som. Jaj, aha, už viem. Kto bude potom písať trápne blogy, ktoré každý ohviezdičkuje, hoci sa v skutočnosti nikomu nepáčia? No kto, povedzte mi!

Volám sa Samantha a toto je môj posledný predsmrtný blog.

Nikdy som si nenapísala zoznam toho, čo chcem stihnúť pred smrťou. Totižto neverím, že umriem a okrem toho, myslím, že veľa podstatných vecí v mojom živote som už zažila. Sex, internát, výlet do Paríža, veľkú lásku, pobyt v slovenskej nemocnici. Na svoj prvý protestný pochod idem tento piatok. Dovtedy hádam prežijem. Deti mať nechcem, čiže to za cieľ nepovažujem. Rovnako ako dokončenie školy. Ak neumriem dnes v noci na podchladenie a/alebo mi prasknú ušné bubienky od matkinho chrápania, chcem stihnúť len jednu vec.
Vidieť premiéru Jacksonovho Hobbita. Našťastie má film premiéru ešte pred údajným legendárnym koncom sveta, takže to tiež stíham. Čo vlastne môže chcieť pred smrťou stihnúť taká znudená, flegmatická a pesimistická študentka žurnalistiky? Čo vlastne chcem od života? Ja vám ti fakt neviem.

Rozhodla som sa, že trocha pogooglim a pozriem sa, čo chcú pred smrťou stihnúť iní ľudia. Bola som prekvapená, že o takomto stupidnom zozname činností niekto dokonca napísal knihu. Vďaka, neprosím si. Niekto považuje za svoj najdôležitejší životný cieľ svadbu. Niekto chce prejsť okolo celého sveta. Niekto chce stretnúť svoju obľúbenú celebritu. Ja budem rada, keď sa dožijem svojej vlastnej smrti, no pochybujem, že pri mojej šikovnosti sa mi to podarí.

Ľudia hovoria, že každý jeden deň by sme mali prežiť naplno, akoby mal byť náš posledný. Pre mňa je však naplno prežitý deň aj ten, kedy nevyleziem z postele, jedlo si rozložím po perine a sledujem filmy. Tak ako to vlastne je? Mám sa snažiť, lebo môžem umrieť už zajtra? Alebo srať na to, lebo pri prípadnom útoku mimozemšťanov nás zase zachránia Amíci? Moja blond hlava z toho začína byť mierne zmätená, preto radšej rýchlo ukončím tento blog.

Upozornenie pre ostatných užívateľov birdzu: Tento blog nemusí mať pointu. V prípade, že ju nájdete, odovzdajte ju na polícii.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár