Začalo to celkom nevinne tým, že neznášam počítače a všetko s nimi spojené, lebo som úplné nemehlo, ktoré je schopné pokaziť hocičo. Spadne mi Windows, len čo otvorím Word. Zrejme práve preto ma neskutočne priťahujú ľudia, ktorí sa tomuto magickému zázraku rozumejú. Informatici, alebo po novom „geeks“ či „nerds“. Ešte k tomu na slovenský spôsob s bradou, záľubou v metale a k tomu bryndza a kôpor, mňam mňam.

Tak k tomuto týpkovi. Má asi 30 rokov a učil ma informatiku (šok, že?). Taký, nepáčil by sa vám. Dozaista. Arogantný a namyslený idiot s neznesiteľným správaním. Mierne poľutovaniahodný pre jeho osobný život. Ako stvorený pre mňa! Presne tieto typy ma zhubne priťahujú ako plameň sviečky nočného motýľa.

Spočiatku som ho neznášala, lebo som si myslela, že je trápny. Ale po určitom čase, keď som sa najviac z celého týždňa tešila v piatok do školy, som si uvedomila, že niečo nie je s kostolným poriadkom. Hlavne, keď som si priznala, že to asi nie je kvôli syntaxi. Že už som nakazená, som zistila, keď som sa pristihla pri tom, ako si ho predstavujem v posteli. Čož´ je dosť zvrátená predstava. A pre mojich spolužiakov aj dosť nechutná. Ale ja nemôžem za to, že ma priťahuje.

Na budúci rok nás už učiť nebude, oznámil nám, že odchádza. Je to škoda, lebo už nedostanem príležitosť premýšľať nad ním. Nuž, snáď lepšie pre neho, lebo ako poznám seba a svoje výčiny... ktovie, kam by to viedlo.

 Blog
Komentuj
 fotka
walterdonath  22. 4. 2012 16:20
zacina mi byt trochu luto, ze nie som na mieste toho ucitela... aj ked by som asi vsetky tie vlastnosti nesplnal
 fotka
samanthamm  22. 4. 2012 16:28
@walterdonath neviem, či mám brať tvoj komentár ako kompliment alebo ako urážku?!
 fotka
walterdonath  22. 4. 2012 16:32
niee, jasne, ze ako kompliment...
 fotka
elmsi  23. 4. 2012 12:52
hovoríš mi z duše každý piatok som natešená ako ho uvidím a zároveň ma dokáže vytočiť do nepríčetnosti
 fotka
acheraya  23. 4. 2012 13:06
nice...

"Arogantný a namyslený idiot s neznesiteľným správaním." až sa mi slinky zbehli, mne sa tiež len takí poväčšine ľúbia ..



A k tomu, že učiteľ ... no čo ti poviem no ..

Mne počaroval 43 ročný profesor dejepisu a geografie .. to čo z neho vyžarovalo ... ach bose .. šťastie že som odišla
 fotka
samanthamm  23. 4. 2012 15:39
@elmsi @acheraya som rada, že v tom nie som sama a že učitelia s takou charizmou (hoc aj negatívnou) priťahujú takmer všetky študentky!
Napíš svoj komentár