Práve sledujem reláciu o slovenských "celebritách" a pýtam sa sám seba: "čo z toho mám?". A kto čo z toho majú ostatný?.
Veď koho už len zaujíma že česká modelka prišla na párty v priesvitných šatách bez nohavičiek a bolo jej vidno krásny zadoček. Alebo že 14-15ročná dcéra nejakého známeho chlapa sa pchá do modeling a podobne.

Tak isto zábery z osláv a párty na ktorej sa žúčasťnuje naša smotánka a rozberanie toho kto čo mal oblečené alebo čí potomok čo vyvádza to nás "obyčajných smrtelníkov" určite nezaujíma.
A tak isto nechápem tie celebrity že im to nevadí že sa im niekto šprtá v súkromní.

Príde mi to skôr ako provokácia keď niekto ukazuje ako sa tie naše "celebrity" majú a že si kupujú kabelku za 2000€ ktorú vezme asi na nejaké 3 akcie a potom ju odloží do skrine lebo sa jej chodí iba k pár šatám a tie si nevezme lebo ich pani mala na sebe už minule.

Neviem ako pre vás ale mňa akurát zaujíma kedy vyjde nejaký nový hudobný album alebo či niekto natočil nejaký film. Jeho súkromný život mi je ukradnutý a preto pre mňa majú tieto relácie a články v časopisoch informačnú hodnotu 0.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár