Práve som si triedil poznámky v mojich zápisníkoch z minulého roka. Neboli to len príklady, poznámky z prednášky a podobne. Bolo tam toho viac a to ma prinútilo spýtať sa sám seba jednu otázku. KTO SI?

Odpovedať na to nie je také jednoduché ako sa zdá. Skúste si to sami. Jedna zákernosť tejto otázky keď ju kladiete sami sebe je v tom že nemôžete klamať!
Človek nedokáže klamať sám seba, nech sa snaží ako chce, jeho podvedomie tuší že to nie je pravda. Niekde v hĺbke srdca to vie ale nedokáže si to priznať.

Ak máte možnosť skúste si prečítať vašu históriu na ICQ, skype možno aj na pokeci alebo iných komunikačných portálov. Nie zo včera nie z pred mesiaca, aspoň z pred roka alebo 2. Mne sa dostala do ruky komunikácia z roku 2008. Bol to krásny obraz toho aký som bol. Ako som rozmýšľal. Dokonca ani nemusím pozerať svoju históriu správ stačí zablúdiť v spomienkach. Krásny odraz vašej osobnosti sa odráža na všetkom čo robíte čo píšete ako sa správate.

Nieviem kto neviem ako presne znel ten výrok ale bolo to nejak tak, "najpv sa pozri na seba a potom na iných". A to by mali robiť všetci.

Niekde čítal/počul že každý večer tesne pred spaním si prejdite svoj deň, čo ste spravili dobre a čo zle, čo treba napraviť alebo čo sa dalo spraviť lepšie inak. Nemusíte to robiť každý večer (to by bol ten ideálny prípad), stačí ak to spravíte raz za týždeň a začať nový týždeň s tým že chcem byť lepší človek.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár