Najúspešnejší.

V januári náročné dejiny správy urobiť na áčko nebola úplná sranda.

Robiť si poctivo celkom náročné úlohy z Odbornej angliny dalo zabrať ale spravilo sa to, ako aj záverečný test.

Začal som hrať florbal vo februári! A celkom to išlo, v máji pochvala od florbalistu!

Napísať prácu o historikovi Bottovi bolo veľmi veľkou školou.

A ambiciózny plán začať hrať "na ulici" hokejbal ako "kedysi" sa stal realitou. Áno, bol to len sen. A je to realita. Dnes nás je mozno aj 30 a od nového roka mám ambíciu zaloziť neoficiálnu ligu na Kramároch.

Začal som behávať v marci. A super to padlo.. beh oslobodzuje telo i myseľ.

Začal som skutočne žiť reálny spoločenský život! Upevnil som perspektívne priateľstvá, založil pár nových. Odišli mi depresie z menejcennosti a konečne som sa prebúral k pocitu, že aj JA môžem mať veľa dobrých a skutočných priateľov.

Ďakujem Jakubovi, kamošovi z Krakowa že nám v júni umožnil zadarmo ubytovanie v Krakowe. Bol to super výlet. A ďakujem aj ďalšiemu Jakubovi zo Senca za to, že bol vodičom.

Rado? Dík, že si chodil cez leto hrávať hokejbal. Vďaka tebe sme vždy dokázali naškriabať nejaký ten počet na hranie hokejbalu.

Janka, Lili, Lucia, Katka, Zuzka - ste super ľudia, ďakujem Vám za všetko. A že vôbec ste

Adam, na chate bolo super, tvoja chata v Oraviciach je super. Orava je celá super! Ďakujem všetkým že sme sa tam zišli. Bolo super. Ďakujem Janke, Lili, Adamovi, Zipporah, Lakimu Na budúci rok to musíme zopakovať!

Lili, ďakujem behanie po oravských a pomoravských lúkach. Západ Slnka, Mesiac. A pník. Nezabudnem na to nikdy. Toto patrí k mojim najkrajším spomienkam v živote. A ďakujem ti za Prahu vďaka tebe tie archívy sa stali realitou

Jani, celá jeseň s tebou bola super. Si skutočne úžasným človekom. ďakujem za to prefotenie. Za každú chvíľku s tebou.

Zemanovci, ste super hokejbalisti! Vďaka "náhode" sme spojili partie na hokejbale a je nás viac! A bude nás viac na jar! Teším sa! Rozbehneme to vo veľkom!

Cez leto som sa vrátil tiež k hraniu na klavíri. Je to super pocit. Ako dorazím diplomovku, idem opäť hrávať!

A diplomovka. Fúúúúú...... 4 mesiace takmer každodenného písania (september-december) musí za to stáť. Emil Stodola NEMôŽE ostať zabudnutý. Dlžíme mu to. Je mi cťou, že som mohol toľko času tráviť nad jeho konceptami samosprávy Slovenska. To čo mu dlžíme, veľmi rád pretlačím dopredu. A už to nebude dlho trvať........

Čo je idealizmus? Toto všetko. Toto je moja charakterová revolúcia z minulého roka. A v 2012 bude pokračovať. Bude to rok veľkých udalostí, teším sa na to. Cítim sa na toľko ďaleko, že už nie je možné sa dakde zastaviť. Veď to ani nechcem.

...celý tento hodnotiaci blog skončím slovami z jedného propagačného filmu o ČSR...

"práve teraz nepovoliť, s chuťou do práce"

alebo ako Štefánik povedal - "treba dôverovať sebe a budúcnosti a potom nájdeme ušľachtilých priateľov"

..proste nikdy sa nezastaviť, vždy vidieť veci v dobrom... VŽDY

 Blog
Komentuj
 fotka
normalkomar  31. 12. 2011 21:22
gratulujem k úspechom a želám Ti , aby aj rok 2012 bol taký úspešný ako tento
 fotka
munchausen  6. 1. 2012 21:44
Som rád, že nielen ja môžem hodnotiť minulý rok ako jeden z najúspešnejších v mojom živote.



Vzhľadom na to, že som 1. 1. 2011 strávil tým, že som u sestry odpratával výkaly jej šteňaťa, budem sa musieť zamyslieť nad úslovím ,,ako na Nový rok, tak po celý rok".



Nový rok 2012 som opäť strávil u sestry, a to tým, že som sa hral s mojim sedemmesačným synovcom. A ak upratovanie výkalov prinieslo toľko úspechov, tak potom čo prinesie toto..?
 fotka
cjubou  6. 1. 2012 21:53
@munchaausen

vieš že s výkalmi sa podľa niektorých ľudových múdrostí spája šťastie
Napíš svoj komentár