Dakedy fakt z toho už nemôžem.. keď tu musím čitať tie sebauľtovacie blogy. Popravde, mám pocit, že mnoho ľudí ma oveľa horšie problémy než niektorí tu na blogoch. Ľudia majú vážne choroby a nepotrebujú sa rozpisovať o nich.

Aký to má význam otvoriť svoje vnútro celému Birdzu? Fakt sa niekomu po tom uľaví od problémov. Prepáčte, možno sa na to pozerám moc z vlastného pohľadu, ale ozaj to neviem pochopiť.

Namiesto toho aby sme sa ľutovali, bolo by fajn urobiť dačo aby sa to zmenilo. Dačo aktívne. Nesedieť za Birdzom a ľutovať sa.

Sebaľútosť je fakt oničom. Viem že som to aj ja tu kedysi robil, ale ako keby som sa na vlastných chybách naučil že je to hlúpe. Neviem, možno aj ostatní si tým musia tu prejsť. Prežiť dáku charakterovú revolúciu.

 Blog
Komentuj
 fotka
hoperpohroma  11. 12. 2011 14:49
chce to trochu empatie. niekto sa nema komu zverit tak mu pomoze sa aspon vypisat do blogu. nenuti to tych ludi citat.
 fotka
flussica  11. 12. 2011 15:40
"Prežiť dáku charakterovú revolúciu" - toto je nevytknuteľná veta. Ale ono.. no, nie so všetkým súhlasím. Ale z istého pohľadu máš kus pravdy.
 fotka
ironic  11. 12. 2011 17:06
Myslím, že je to tým, že väčšina ľudí, ktorí tieto blogy píšu, robia tak preto, aby nemuseli svojimi problémami zaťažovať svoje reálne okolie. Ale súhlasím s tým, že je smutné, že tých článkov je tu až tak neúmerne veľa.
 fotka
ladyfox  11. 12. 2011 20:03
Chápem, čo tým chceš povedať a tiež sebaľútosť nepodporujem aj napriek tomu, že tu pár výlevov zo svojho života mám.

Sú ľudia, čo sú veselí, večne vysmiaty, pomáhajúci všetkým navôkol s problémami. A svoje problémy neriešia. Ako hovorí ujo nado mnou, nezaťažujú ľudí vo svojom okolí svojimi depkami. Aj ja som taká.

Ale na druhej strane Ti každý terapeut povie, že sa musíš vyrozprávať a neutláčať to v sebe. A tak to ľudia hádžu sem, kde ich nikto nepozná, nikoho tým nezaťažujú. Nie je nič ľahšie, ako takéto blogy preskočiť, ak s nimi máš problém.



A mýliš sa. Pomáha to.



Myslím si, že veľa takých ľudí robí všetko preto, aby to tak nebolo, že "len nesedia za birdzom". Ale keď to už ďalej nejde, je útočiskom.
 fotka
ladyfox  11. 12. 2011 20:04
vysmiati* ( )
 fotka
zipporah  26. 12. 2011 21:18
joj, sakul, ty si zmätkár, ako že to nechápeš, keď si napísal, že si to sám robil? a sám si odpovedal, že každý si musí prejsť tým, je to tak, nemôžeš zmeniť situáciu nikomu, skôr inak: že napíšeš tomu konkrétnemu, ktorý sa sťažuje, pomôžeš mu možno viac než týmto blogom, trust me
 fotka
limetkajaja  20. 7. 2013 03:40
s týmto až tak nesúhlasím,možno čiastočne hej..

ale ako bolo spomenuté vyššie,chcelo by to trochu empatie.
Napíš svoj komentár