Idealizmus? Mladí ľudia často podliehajú svojim snom. Tiež som jedným z nich. Ale momentálne mám nielen nevyhnutnú chuť ale konečne aj nejaké reálne predstavy čo tu, kde tu, zmeniť.

Takže do čoho pojdem?

1. Mečiarove amnestie tak skoro nezrušia, a keďže nemá kto so mnou zatiaľ organizovať protest, tak na prvom povolebnom zídení NR SR, skočím tam hore kde chodia "hostia" parlamentu a počas zasadnutia zakričím niečo v štýle - "je hanebné že sa za viac ako 10 rokov nenašla vôla parlamentu zrušiť Mečiarove amnestie. Urobte točím najskôr. Inak nás historici budú musieť súdiť, že sme nenašli odvahu odkryť zločiny."

Výsledný efekt zrejme veľký nebude, ale chcem trochu motivovať, že aj totálne rádový človek ako ja, musí mať odvahu vyjadriť svoj názor na najvyššom fóre. Za kričanie vám nič tam nespravia, maximálne príde ochranka a milo vám povie "choďte prosím preč". Inak... mohol by ma niekto prísť aspoň natočiť, rád by som bol aby sa to zavesilo na net a šírila táto myšlienka.

2. Dúfam, že mi vyjde ten článok v časopise, akýsi základ budovania na niečom. A keď prehrmejú štátnice a tieto hovadinky, tak celý ten autonomizmus ČSR plánujem prezentovať verejne. Napr. v univerzitke vo forme prednášok, vraj to ide reálne pre hocikoho - za niečo - zorganizovať. Zapojím do toho moju segru, grafickú dizajnérku - spravíme nejaké plagáty, rozšírime to po školách, vytvoríme nejaké to video - lebo decká nečítajú, hrajú hry a pozerajú videá. Tak im dáme tu históriu - vo forme filmu. Nie?

3. pridám keď ma napadne

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár