Dlhodobo už neviem čo písať do týchto birdzovských blogov. Neviem prečo.. niekedy mám pocit ako keby sa mi stratili myšlienky pre birdzovské blogy. A je až neuveriteľné že tu vôbec niečo píšem lebo sa mi hrozne zatvárajú oči.... a je aj z čoho.. doobeda na bicykli cca 50km a poobede plávanie. Popravde... je to lepšia únava než tá čo ma čaká zajtra. Brigáda. Ktorú radšej ani nechcite poznať.

Niee.. až taká zlá není, vlastne je v pohode.. presne taká akú som chcel - manuálna, pri ktorej netreba moc premýšľať, keďže premýšľať musím celý rok , takže v pohode... len jediný problém je tá únava.

Zmena témy... zmeniť sa je ťažké.. vlastne ako niečo zmeniť na sebe? Dobre... dačo som zmenil... ale povahu asi moc ani ne... škoda rečí..

..a nasral ma ešte jeden človek, ale nebudem ho tu menovať.. síce na Birdzi určite nie je, ale nasral ma.. a to si budem s ním musieť urovnať...

sorry.... fakt ma nič viac zmysluplne nenapadá.. vlastne ani v poslednej dobe nemám okrem histórie viac tvorivej mysle... a to je myslím na zaplakanie...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár