Je to naozaj možné? Dá sa to? Podľa mňa áno a ja som niečo také zažila/zažívam. Bolo to dávno keď sme sa spoznali asi tak pred 2 rokmi na jednej stránke. Videla som zlatého chalana s menom Dávid Johnes,čo ma veľmi zaujalo a pri jeho fotke slovenskú vlajku,tak samozrejme,že kto to je? Napísala som HI,pretože to bolo anglická stránka,on:
" Hi...How are you?" ja: "I´m fine and you ? on:"Me too,where are you?" ja:Slovakia and you?" on:Vážne aj ja.
A to bolo naša jediná anglická konverzácia až do dnešného ho dňa. Som si zlepšila angličtinu,čo poviete? Tak sme si písali asi 4 hodiny až do neskorej noci. Povedali sme si o svojich životoch...mal vtedy 16 a bol na prázdninách na Slovensko,ale že inak žije v Los Angeles. A množstvo iných vecí. Lenže už sa blížil čas sa rozlúčiť. Ani jeden z nás nechcel,veď sme si aj povedali,že obaja sme veľmi radi,že sme sa spoznali. Ale mi povedal,že občas sem chodí aj jeho sestra Emilie. Tak som sa potešila,že je aspoň malá šanca sa ešte spolu niekedy spojiť. Tak nastal čas si povedať svoje "dobrú noc"...........Prešlo pár týždňov a sa nemýlim a bola som na stránke znova. Videla som dievča menom Johnes, na 90% som si bola sitá,že to je ona. Tak som jej skúsila napísať a ona hneď,že "Mne brat o Tebe rozprával!" a ja som zostala ako obarená,on o mne niečo vravel? To si robíte srandu? Tak som sa spýtala,že "A čo také hovoril?" Ona:"Že spoznal jedno super dievča a ta,že aká si a podobné veci." Naozaj ma zahrialo pri srdci. Potom som si s ňou písala veľa krát..on tam už potom neprišiel. Ale jedného dňa som si s ňou písala a on jej vytrhol ntb,že mi chce napísať,tak som si písala aj Dávidom aj s Em,bolo to veľmi vtipné
No len potom zostalo ticho..možno aj tak 2 mesiace bola som z toho smutná aj keď som si nerobila žiadne nádeje na vzťah,ale oni obaja boli tak výnimoční ľudia. Ale potom napísal Dávid..písali sme si asi tak každý deň možno aj tak okolo 2 mesiacov,niekedy sme nepísali aj týždeň,pretože je tam časový posun a on má dosť vecí do školy,plus hráva americký futbal a ešte aj brigáda. Ale ja som to chápala a bolo fajn komunikovať s niekym z druhej strany mláky. A ešte aj keď ti ten človek ktorí ťa poriadne nepozná povie,že ťa ma veľmi rád a že je neskutočné rád,že ťa spoznal, Takto išli dni za dňom a on a aj Em mi vytvárali úsmev na perách.
Myslím,že bol máj keď zrazu sa nikto neozval,ako keby ani neboli...bolo to asi tak pol roka,čo som o nich nič nepočula. Ale zistila som,že majú obaja účty na twitteri,tak som si povedala,že je čas zaregistrovať sa a tak sa aj stalo. Hneď som napísala twett Dávidovi aj Em. A Dávid neviem kedy odpísal,ale bolo to možno ešte ja v ten deň. A znova to začal,staré časy,kedy sme si písala skoro každý deň,predsa stále bolo málo času kvôli posunu,škole,futbalu. Ale stačilo mi to. No len potom to začalo,že mi napísal,že sa asi zalúbil,ja som stále protestovala,že to proste nepôjde,nemôžme sa naviazať a on taký,že je neskoro ja už som a potom som si priznala,že už som aj ja. Povedali sme si pár krát,že sa ľúbime,akože je to sladké,ale tak načo si budeme obaja ničiť srdcia,keď viem,že to proste nebude fungovať,aj keď občas prídu na Slovensko. A navrhovali sme aj rok v USA ako výmenný pobyt a bývala by som u nich,ale tak viete všetko čo vyzerá úžasne sa veľmi ťažko plní. Ale stále s v kontakte aj keď je to o trošku slabšie,lebo znova povinnosti a aj som si povedala,že musím sa začať odmotávať,lebo potom to zle skončí. Ale verím,že raz osobne stretnem toho človeka z druhej strany a aj celú rodinku a dáme výlet v jeho úžasnom meste L.A. Teším sa na každú jeho správu aj keď si poviem,že musím sa tak prestať tešiť,ale je to ťažké pretože on je fakt veľmi zaujímavý chlapec na to,že má vyše 17 rokov. Aj keď som si vôbec nezlepšila angličtinu a on sa snažil,aby sme komunikovali po anglicky,ale ja som nechcela,bolo by mi to trápne. A dokonca som mu ani text nedala skontrolovať a ani nič.
Ale tak asi to ukončím tým,že ak naozaj niekoho mýte radi,alebo už milujete nebojte sa hraníc a prekonáte aj niekoľko tisíc kilometrov. A kam Vám osud praje tak s tým človek zažite to na čo nikdy nezabudnete a čo Vy viete možno o pár mesiacov,dám status "A dnes sa odlieta do L.A"

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
zelenookarysavka  25. 4. 2014 22:00
Niečo podobné som zažila a aj sme sa stretli je Slovák a bolo to pekné obdobie v mojom živote
 fotka
jasminee  25. 4. 2014 22:27
prezivam podobné je slovak, len bohuzial z druhej casti slovenska...a tiez sme si povedali, ze to nevyjde kvoli vzdialenosti, pretoze nemoze odist z prace ..a tak sa snazime komunikovat uz len ako velmi dobri kamarati, hoci to je tazko a z casu nacas nam je obom z toho smutno este aj teraz...
 fotka
h8u  26. 4. 2014 11:07
hm ja neviem.. akoze je to mile a tak, ale neviem si predstavit, ze by som niekomu koho som nikdy v zivote nevidela povedala, ze ho lubim. to sa podla mna jednoducho neda. ludia su TAK HROZNE INI na nete a realne, ze to podla mna fakt nie je mozne.. tiez som mala takto niekoho velmi rada cez net, len ako kamarata samozrejme ale pisali sme si roky a povazovala som ho za jedneho z naj kamosov.. ale kym sme sa nestretli som to brala tak, ze nemam rada jeho, ale len internetovy obraz jeho. co je fakt milion a jedno a take nieco sa lubit predsa neda, cela osobnost cloveka spojena s jeho vyzarovanim a proste uplne vsetkym natrepana do malych ciernych pismen.
ale to je len moj nazor, hlavne je ze si stastna.. a dufam, ze sa co najskor stretnete
 fotka
pijemzelenycaj  26. 4. 2014 14:34
 fotka
saganova  27. 4. 2014 14:34
@h8u Samozrejme ako som už spomenula v blogu,tak sa snažím nebrať tento "vzťah" vážne a predsa mám pár super kamarátov v mojom okolí ale aj im a aj Dávidovi som vysvetlila,že mám ľudí tu a on"Rozumiem,chceš niekoho koho sa môžeš dotknúť,pobozkať,pritúliť." A ľudia tu mi povedali,že "Rozumiem,je ti veľmi blízky." A sama som povedala,keby je Dávid tu je Môj,ale nie ju tu,tak je to niečo ako priateľ u ktorého mám city a to je všetko. A ďakujem
Napíš svoj komentár