Minule tak sedim na gauci a sledujem telku.. Zrazu ku mne prisiel ocinko a cely vyteseny mi dava do ruky bielu cokoladu... Ze mi len tak kupil, co od neho bolo neskutocne mile, ale (pozna ma 17 rokov ) a on nevie, ze nenavidim bielu cokoladu... Tak zo zdvorilosti som ju otvorila a hned ho aj ponukla... Ked si ocinko vsimol, ze z nej papka len on, tak sa ma spytal, ze co sa deje, preco nepapkam s nim.. A vtedy som mu oznamila, ze ja biele cokoladky nepapam.. A on zostal uplne zaskoceny, ze on to ani nevedel, a ze vzdy si myslel, ze ja mam rada biele cokolady... A ze on ma rad biele cokolady, tak si povedal, ze aj ja.. Je to mozne aby rodicia o svojich detoch nevedeli taketo zakladne informacie?? No, a dalsi vyznam tohto blogu je, ze co si myslite o bielej cokolade..? Podla mna to nie je cokolada.. Ved to nema ani len podobnu chut s klasickou cokoladou.. Malo by sa to volat nejako uplne inak, napriklad Withenka alebo, kraasne po slovnesky, Bielenka Pekny nazov, nemyslite?

 Záchod
Komentuj
 fotka
neway  11. 12. 2008 21:31
to je smutné, ale aj také veci sa dejú. skôr by som povedala že mamy registrujú takéto veci



a k názvu, nechápem PREČO sa každý silou mocou chce poanglovať, to by vás zabilo keby ste raz niečomu nechali jeho pôvodný názov?
 fotka
ambracierna  11. 12. 2008 21:49
moj tatino sa ma minule pytal kolko mam rokov ked nieco vypisoval a pytal sa ci 14 cize... prepac mu to on ta ma aj tak rad..
 fotka
andulili  12. 12. 2008 03:14
nemám rada bielu čokoladu tiež to podla mna nie je čokoláda ale to je v pohode ja nemám rada višne v čokolade a na narodeniny vždy od niekoho z rodiny dostanem
 fotka
klidopido  12. 12. 2008 20:08
hmn ja len akoktorú čokoládu ale niektoré bielu sú fajn a niektoré grcky... Bielenka??? hmn to by som bral...
 fotka
elwinko  2. 1. 2009 16:16
ja zjem akúkoľvek čokoládu
 fotka
natalinqa  6. 1. 2009 19:49
Jéj mať takého tatka tak vyskočím z kože
Napíš svoj komentár