Vieš ešte aký je pocit opustenosti? Pamätáš si, ako si sa cítil, keď som kráčala preč a ani som sa neobzrela? Vieš aké to bolo pre mňa, keď som sa s tebou naveky lúčila?

Bolelo to, nesmierne. Trhalo mi srdce vidieť ťa tam zroneného so zlomeným srdcom. Vedieť, že sa k tebe už nikdy nevrátim. Vedieť, že ťa milujem, aj keď nemôžem byť pri tebe.

A vieš ako to je? Najradšej máme tých, ktorých nemôžeme mať.

Nepýtal si sa, nikdy si sa nepýtal, prečo som ťa opustila a ja som ti to ani nehovorila. Nebolo prečo. Nemalo by to cenu. Hm.

A teraz tu sedím, v tejto strašne tmavej miestnosti, v kúte a sama. Plačem nad našou spoločnou minulosťou a nad tým, že budúcnosť nikdy nebudeme mať.

Neľutujem však, že som ti dala všetko, čo som mala. Svoje srdce, rozum a panenstvo. Nič neľutujem. Pretože som vďaka tebe spoznala, čo je to tá naozajstná láska. Zistila som aké je ľúbiť, aké je milovať.

Na druhej strane však som ťa musela nechať ísť. Musela, pretože by sme inak nikdy neboli naveky naozaj šťastní. Musela som ťa nechať, musela.

Nezvládala som také množstvo lásky. Nezvládala som to. Čím viac sme sa milovali, tým viac som bola nešťastnejšia. Pretože som na to nebola zvyknutá, nikdy mi nikdy nedal toľko zo seba ako ty. Nikdy mi nedal nikto zo seba nič tak, aby na oplátku toho nechcel priveľa.

Ty si ma nikdy do ničoho nenútil. Nikdy si odomňa nechcel na oplátku nič.

Len si ma ľúbil a ja ti som za to nesmierne vďačná.

 Blog
Komentuj
 fotka
radiophonic  14. 8. 2011 23:14
Ona sa bála.
 fotka
eveve  14. 8. 2011 23:54
cítim sa tak isto
 fotka
scorpiongirl  15. 8. 2011 01:02
A nie je to škoda ?
 fotka
romika  15. 8. 2011 10:15
@radiophonic Bála sa, veľmi.



@scorpiongirl Keď ani s láskou a ani bez nej nie je človek šťastný, tak načo to kaziť tomu druhému.
 fotka
salcapuletova  15. 8. 2011 10:21
(ach)
 fotka
scorpiongirl  15. 8. 2011 23:51
Ja neviem, len mi príde škoda toho, že ste sa obaja ľúbili...
Napíš svoj komentár