Ufff ... Ako to všetko ide rýchlo... Niekedy pred spaním uvažujem, že čím som starší, tým mi to rýchlejšie ubieha.. Dávam si otázky, či ten čas doteraz som využil naplno a čím viac otázok si dávam, tým viac odpovedí hľadám a strácam sa vo svojich myšlienkach..

Križovatky – rozhodnutia... Často sa sám seba pýtam, vybral som sa správne.. ?!! A často krát si aj poviem, že asi nie.. Nemáte aj vy ten pocit niekedy, že čím ďalej idete, idete stále tým nesprávnym smerom.. A stále dúfam, že sa z tohto smeru dostanem niekam na križovatku, kde sa už rozhodnem naozaj dobre.. A idem – idem.. idem .. a križovatky nikde... nikde nič o čo by ste sa mohli oprieť v každej jednej situácii.. Vtedy zrýchľujem krok a dúfam, že sa z toho zlého dostanem skôr... a mám pocit, že sa v tom čase zastaví čas.. A pri tom ten čas ide stále tak isto... A čo je najhoršie? .. aj ja som na tom istom..

Hej – priznám sa, že vždy keď si myslím, že som na tom lepšie... zrazu príde niečo, čo Vám na tvári vytvorí vrásku na vyše.. A ja sa snažím hľadať záhadu v tom, čo nie je neviditeľné vo vnútri, pričom tá záhada je presne viditeľná na povrchu..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár