Toľko chýb som urobila,no dnešný rozhovor s ním,mi ich všetky pripomenul.

Sedeli sme na lavičke.Obloha bola plná hviezd a on sedel vedľa mňa a poťahoval z cigarety.Pozerala som hore a útapala sa v snoch,no z nich ma vytrhol fakt,že sa nikdy nesplnia. Tento rozhovor bol plný emócii a vyvolával vo mne pocit úzkosti.
Ale keďže som mu chcela dokázať,že viem byť kamarátka a že mi na ňom záleží (aj keď on ma má úplne v p** ,ale on mi to vyvracal a chcel aby som ho mala v paži.Mám ho naozaj rada.Vždy som mala. Ale on je asi tak slepí,že to nikdy nevidel.Ale o to tu teraz ani nejde. Ide o to, (nechcem to ani napísať),proste môžem naňho zabudnúť. Je mi jasné,že o mňa nikdy nebude mať záujem.

Vždy som si brávala zo všetkého aj to pozitívne.Aj tu sa niečo najde. Je sám,žiadne iné dievča,ale chce ju späť. Fakt by som mu v tom pomohla aj keď to veľmi bolí,ale chcem aby bol štastný.Záleží mi na ňom. Asi som fakt blbá,že myslím viacej naňho než na seba,ale takto to bolo vždy.Predním sa hrám,že mi je všetko fuk,ale nie je,nič z toho mi nikdy jedno nebolo.

Ale teraz bude musieť.Musím sa vyrovnať s tým,že ho nikdy nebudem vlastniť.Že sa moje pery nikdy nedotknú jeho.Že som len obyčajná kamarátka a vždy to tak bude.

~Že nikdy nepochopí čo pre mňa znamená~

Kvôli nemu som zlomila jedinému chalanovi,ktorému na mňe záležalo srdce.Mala som ho rada.Ale JEHO viacej. Prajem si vrátiť čas.Chcem na NEHO zabudnúť. A začať od znova.Možno dať šancu,tomu komu som zlomila srdce,ale vlastne to on by mal dať šancu.Uvedomila som si,že jemu naozaj na mňe záležalo a nie jak tomuto idiotkovi,ktorého síce milujem (neverila som,že to napíšem),ale on na mňa kašle. FUCK! FUCK! FUCK!

Takže,som ostala sama. Asi jet o tak lepšie.Musím sa s tým vyrovnať.
~Samota mi nevadí,sprevádza ma už odmalička.~

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár