Dlhsie som sa tu neprihlasil, lebo mi dala mama zaracha aj na chodenie von, aj na pocitac, ze vraj som tu bol dlho...Ved predsa 4 hodinky po skole a este nieco v skole nieje vela!

A musel som si dat dole svoju fotku, lebo mi sem pisali rozni zli ludia, ze vyzeram ako debil. Ale ja som ich vzdy zrusil niecim ako: Sam si debil a tak . No a proste ma to nebavilo, tak som to dal prec.

Proste k teme: Dakujem vam setkym za rady v mojom forume otom, ako mam zaposobit na Katku, moj idol, ktoru som stretol vtedy v piatok na hrade. Isiel som jej teda kupi ten zlaty prsten ako ste radili. Peniaze som si vypytal od rodicov, ze na obedy Aj tak tam moc nechodim, a teraz az do maturity ani nebudem.

Isiel som do auparku do svaroskeho ci ako sa to vola a tam som proste jeden taky celkom pekny kupil. Peniaze mi tesne vysli, za zbytok som este skocil do TERNA a kupil si nejake fornetti. Jake su dobre!

Ale ako dat mojej milovanej ten prstienok? Prilezitost prisla sama. Jedna jej (uz aj moja kamaratka mala narodky a robila party na byte. Tak som jej zavolal, ci nemozem dojst a ona ze fajn a ja ze ci dojde aj Katka a ze ano.

Tak som sa teda na ten velky den D pripravoval. Prstienok som zabalil do papieru a dal do takej krabicky co som doma nasiel. Napisal som tam: KATKE . Dobre co? A potom som sa pekne poumyval, navonal a upravil celkovo. Zobral som si svoje cuul triko a najlepsie tenisky.

Party mala zacat o 19:00 tak som dosiel pre istotu skorej, tak o hodinku, ale nikto nebol doma, tak som volal Katke a tej Barbie, co bol jej ten byt. No ale proste mali vypnute mobily ci co.

Dosli tak o 21:00, ze este boli v meste v Kozlovi ci take nieco a ze tam neni signal. Doslo s nimi este par ludi. A ze ci mam nejaky chlast, ze kazdy mal predsa nieco doniest. Ale to som nemal, tak som fical do TESCA kupit nejake "smaky"

Minul som tam vsetky koruny, ale mal som dve cervene a jeden fernet, ze vraj je to dobre, tak skusime S platenim som nemal problem, peniaze som mal, a tvaril som sa dospelo, takze to islo ako po masle.

Naspat na byt som bol tak o desiatej, ale chvilku trvalo kym mi dosli otvorit. Oni sa bavili aj bezomna! Ale co, proste tam mali strasne nahlas nejaku hudbu a valali sa po gauci. Aj Katka tam lezala.

Tak som isiel za nou a ze ci by mala chvylku. A ona ze hej, tak sme isli do jednej izby kde sme sa zatvorili. A tam som to na nu uplne vybafol: dal som jej ten prstienok a povedal ze sa mi velmi paci. Uplne som sa nadychol a islo to. Nebolo to az take tazke ako v tych filmoch.

No a proste potom ona ze dakuje, a ze aj ja sa jej celkom pacim Juuuhuuuu to bolo stastie! Potom som ako v tych filmoch ju chytil za ruku a potom sme sa priblizovali k sebe aaa......

Potom sme si otvorili ten fernet, ktory som mal stale v ruksaku a vypili sme to. Nebolo to zle, take...noo asi to poznate citronove nasladle proste...

A potom sme si lahli na postel a tak sme sa aj obimali a tak. Ale stale nam tam lozili ludia dnu, ze cim im nedam to vino, tak som ho im dal a potom asi po 3 alebo 4 navstevnikovi som tie dvere zamkol a kluc hodil pod postel.

A potom...Potom to bolo super, rozpravali sme sa a tak, ale Katke asi po hodinke prislo zle, a ani mne nebolo najlepsie, hoci som uz zdatny alkoholik. No a nevedeli sme sa teda dostat von lebo tie dvere boli zamknute a kluc som nevedel najst.

Musel som ich teda trochu rozbit stolickou aby sa dali otvorit. Tak sme si ulavili, a ja som sa citil super Mam babu!!! Ale aku!

Ale cert to chcel, potom dosli znenazdajky Barborini fotrofci a strasne kricali, ze sme im zdemolovali byt a ja tie dvere budem musiet zaplatit. Este som to rodicom nevravel...

No a potom sme sa teda rozprchli kade lahsie...Doma som este dlho nevedel zaspat...Jaaaj super veci sa diali

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
moje  7. 5. 2008 11:40
fuu udost dlhe kamko .. nechce sa mi to citat ale urcite to nedopadlo dobre
 fotka
bebbinka  7. 5. 2008 11:54
toko suku miki vekeciki
 fotka
razer666  7. 5. 2008 12:02
Co???
 fotka
vevenka  7. 5. 2008 12:09
pekne pekne tak bud stastny a straz si svoje stastie..
 fotka
matko6661  7. 5. 2008 12:14
deti
 fotka
55lienka  7. 5. 2008 12:16
Len si drz pri sebe.
 fotka
chiflada  7. 5. 2008 12:33
nemozem uverit ze sme asi rovnako stary... nic vzlom ale bud bolo toto cele vtip alebo máš mentalitu 13-rocneho, v azdom pripade blahozelam
 fotka
razer666  7. 5. 2008 12:39
Ja ale mam 16!

A dakujem
 fotka
popa  7. 5. 2008 13:51
kokossss :d.superrrr ..GRATULUJEM:d

ty si ale vynaliezavy
10 
 fotka
schizofrenik  7. 5. 2008 13:52
to bude nejaký vtip a ešte niečo:

1. Moje



Fuu udost dlhe kamko .. nechce sa mi to citat ale urcite to nedopadlo dobre>>> ehm videl si niekedy knihu?



a toto bude asi zlý vtip ako fakt to nieje mentalita 16 ročného chalana
11 
 fotka
black_soul  7. 5. 2008 14:20
Další chutný a nevinný blog gratulujem k babe!
12 
 fotka
neway  7. 5. 2008 14:38
podľa mňa si si to bud celé vymyslel, alebo máš tak 13.



alebo mám len jednoducho debilnú náladu a prenášam to na zvyšok sveta
13 
 fotka
sheena205  7. 5. 2008 15:01
no gratulujem ku novej priatelke
14 
 fotka
kittynka  7. 5. 2008 17:25
jezis..ty si to fakt spravil??! hh..a my sme to vtedy pisali zo srandy..ale aspon sa vydarilo!!!
15 
 fotka
faker  7. 5. 2008 21:36
ty si rozbil dvere v kamaratkinom byte len preto ze ti bolo zle?? preboha deckoo....keby to niekto tebe doma urobil ty fas
16 
 fotka
yourpain  7. 5. 2008 23:14
ae no sak ho nehajte i ked newrawim ze to bolo inteligentne
17 
 fotka
redbull  8. 10. 2008 14:41
fuuuha newiem ci sa ti dá veriť

fakt to vyzerá ako nejaka novodobá rozprávka

ale ked to je pravda tak nech sa ti darí s tou babou
Napíš svoj komentár