Poznáte to.... a možno ani nie... Opica, v prípade rockových hudobníkov skôr orangutan. Pre niekoho zvieratko v zoo, pre niekoho pravidelná spoločníčka pri prebúdzaní. To sa tak zobudíte v klube, na dlážke, z huby vám smrdí ako keby vám v nej vtákopyska roztrhlo... V hlave vám treští výbuch o intenzite vodíkovej bomby najväčšej ráže... Idete sa vyšťať, useriete si a zistíte... že ste sa decentne posrali.

Pre to je dobré stále so sebou nosiť náhradnné spodky... fakt odporúčam. Najkrajšie je keď sa takýmto štýlom zobudíte ráno, po šiestich dňoch pendlovania po slovensku za účelom rock "n" rollu. Každý deň vyhrávate v skúšobni s kapelou, cvičíte tri rôzne repertoáre a už vám z toho hrabe. Posledný ďeň ani nehráte, chcete si dať oddych a nakoniec to dopadne tak, že idete na koncert nejakého japonského bubeníka, ožeriete sa s ním ako prasce a spíte na zemi v klube, lebo ste proste nemali silu pokračovať ešte dva metre ku gauču. V peňaženke sa vám usídlil pavúk a občiansky máte prelomený na dve polovice. Máte dve možnosti, buď si dáte zavináče aby sa vám v žalúdku vyrovnalo PH, alebo budete vyrovnávať páleninami. Zvolíte prvú možnosť a smrdíte od cibule... niekde nájdete žuvačky ( za barom ). S nádejou, že s čerstvým dychom naberiete aspoň trošku kultivovanosti žviakate o dušu... nepomáha... s huby vám tiahne aróma alá mentolová ryba. Chcete si hodiť v backstagei sprchu, no zistíte, že sprcha je úplne zaprataná sklenenými fľašami. Vezmete nejaký starý sprchový gél a vlasy si zmyjete v umývadle... Utriete sa do trićka zo včera.. humus? Asi áno, ale je to krutá realita. GnR boli tesne pred objaením bezdomovci. Na jedlo si zarábali tak, že jeden práśil štetku, zatiaľ ju ostatní okradli. Klasici. Tak ďaleko som sa chvalabohu nedostal. Zatiaľ.

Človek by si povedal že som pózer. Ale to nieje pravda... prosto a jednoducho tak fungujem. Veď zdravá životospráva je nadovšetko. A naozaj niet nad rannú cigaretku po prehýrenom večeri... Prebudí vás, vzpruží a dodá vám arómu rockera. Potom si sadnete za počítač a celý deň sedíte za FB alebo touto vtáčou stránkou... a tak ďalej.... možno na veky vekov. Som Jacky Foxx... a dneska naozaj nevládzem vám rozkopať rite.

 Blog
Komentuj
 fotka
courtneylovegrunge  6. 10. 2010 15:14
*to sa mi páči* ani ja nemám ďaleko xD
 fotka
transplantovana  6. 10. 2010 15:18
teba ranná cigaretka vzpruží? vo mne vyvoláva rozdvojenosť osobnosti, pretože niekedy nevieš, či budeš skôr potrebovať lavór alebo záchod
Napíš svoj komentár