Myslim,ze koniec tychto prazdnin mi dal vela...
Neviem ako som na to prisla, ale ked si premietnem ine prazdniny tak tieto boli zo vsetkych tie najviac poucne..alebo ako tomu spravne povedat.
Prisla som na to, ze mam byt uprimna.Prisla som na to, ze pit mi naozaj netreba ako tomu bolo na dovolenke(par ludi pochopi).Prisla som na to, ze som cvok a ze si asi zivot treba naozaj uzit lebo ten cas strasne leti.
A zaroven som prisla na to, ze vsetko co som teraz napisala nie je nic nove mozno pre ludi,ktori to vedia uz davno.
Myslim,ze kazdy ma pravo na cas aby to objavil postupne a aby si preskakal to ,,svoje,, ako sa vravi.
Kazdemu osud nacarbal ten obrazok a je na kazdom ako sa on bude starat.Niekedy farby vyblednu az tak,ze clovek nevie co dalej.Mozno som tieto dni v stadiu vyblednutia lebo neviem najst zmysel toho co tu robim...
Niet ludi,ktori to tu este drzia pokope by som bola asi troska.Preto si vravim,ze len zivot zity pre druhych ma tu najvacsiu cenu.
Keby som ho zila len pre seba a bola uzatvorena nemal by taky zmysel.

Dodal tomu aj vcerajsok.Konecne po dost dlhej dobe bol aj v Ke koncert.
Hrali rozne skupiny nechce sa mi vypisovat.Konecne sa aj tí žebraci zabavali a asi to bol ich najlepsi vecer,lebo davali colu zadarmo.
Sla som tam aj ja.Lenze kde som ja tam je aj dazd a vcera sa to len potvrdilo.Hned ako sme dorazili na koncert zacalo prsat
Lenze mne to uz nejako neprekaza clovek si zvykne.Dala som si kapucnu a tvarila som sa,ze fetacka niesom aby ku mne nechodili tie ksichty pytat cigy a podobne sračky.
A tak ako som nechcela tak aj prisli.Stali sme s kamoskou pod Mangom a prisla jedna holka:,,Cawte nemate,,?? hned som pochopila co chce pretoze mi to vyrazom tvare naznacila.Nie,nie nemam.Ked videla,ze z nas nic nebude posunula sa o kusok dalej a skusala,ci nenajde stastie inde.Nechapem tie male posrate decka.Doseru si zivot sračkami a este za to aj platia.Ale ved kazdy ma pravo na svoj zivot tak nech si ho zije po svojom.
Potom sme sedeli pod aidou lebo dost lialo.Prisli dalsie dve kamosky este s nejakym metlakom.Volal sa Śtevo.Ani oni nechapu ako sa k nim pridal, ale pridal sa.Po ceste na domino(este stale nechapem preco sme tam sli)mi Śtevo vysvetloval corobi v meste a ako jeho otec zbil fízlov.A hnusne egoisticky som ho nevnimala.Ja viem,ale ked proste hlavu som mala uplne inde.Rozmyslala som o uplne inych veciach nez o tom, co robil jeho otec ako sedel v base a podobne veci.Niekedy ma to asi nezaujima a niekedy sa tvarim,ze ja som ta ktora ludi chape.
Zrazu sme sa ocitli na domine.Vsade sami fetaci,punkaci,emaci,metlaci a vsetko to bolo poskupinkovane.Neviem preco,ale citila som sa tam fajn.
Tvarila som sa,ze nie,ale bolo mi tam prijemne...Śtevo niekde odbehol pozdravit kamosov a potom dosiel este s jednym punkacom.
Po prvykrat v zivote som videla punkaca ako sa patri na zivo a rozpravala som sa s nim.Chlapec to ma tazke sam nieco povedal o tom ako zije.Pootom mu kamosky dali par drobnych aby si aspon sprijemnil vecer s chlastom ked uz vsetko stratilo zmysel.Ja som sa snazila tiez vylovit nejake prachy,ale marne.Moje vrecka su stale prazdne tak ako vsetko v mojom zivote.
Opät sa rozprsalo...zacala mi byt nejaka divna zima.Esteze tam so mnou boli kamosky.Existuje naozaj malo ludi,ktorych si cennim celym srdcom a oni patria k tym najcennejsim.
Potom sa vsetci nejako stratili.Kazdy siel domov.Jasne,ze mne sa nechcelo.Aj tak sa doma len nudim.Zasli sme este do cajovne ,,AMANY,,najkludnejsie a najlepsie miesto, ktore poznam
No ale vtedy sme uz boli odpojeni od Śteva aj od ostatnych ludi...
Aj tam som pochopila,ze mat kamaratov sa oplati
Cely vcerajsi vecer bol zvlastny,tak ako aj ostatne vecere prezite v Kosiciach
Preco je uz koniec ? teraz to konecne zacalo davat aspon trochu zmysel.Myslim,ze zboznujem svoje mesto aspon vo vnutri i ked navonok rozpreavam inak.
Vzdy sa sem da nieco robit,len treba prist na podstatu toho vsetkeho.

Inak berte to s rezervou ,...ja nepisem clanky...a neviem preco som napisala toto ..ale mala som taku chut nieco napisat...
A este jedna vec ..UZIVAJTE DOKIAL SA DA...PONDELOK JE UZ SKOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLEAH .

 Blog
Komentuj
 fotka
tatianka  30. 8. 2007 15:52
bleeeeeeeee skola
 fotka
nonormal  6. 9. 2007 19:06
heeh.. nahodou, anto, že napíšeš často články sa to čítalo vcelku fajn...

A hej prečo sú prázdniny najlepšie až na konci?

A ešte jedno: Punx not dead! =D =D
 fotka
sonulka21  23. 9. 2007 13:17
k zaciatku o novotach pre ludi: mozno to nie su novinky, mozno su..niekto mozno pomocou tvojich clankov pochopil mnoho, niekto mozno iba potvrdil, co vedel davno ...jednoducho aj ked to je uz davno zname, kazdy to poda inak a to je na tom to krasne



s osudom tiez suhlasim..myslim, ze mame nejaku osnovu danu, ale nie je pevna..je flexibilna a je na kazdom, co s nou urobime



a ja som si tieto prazdniny tiez uzila tak filozoficky..podobne somich zhodnotila ako ty ...ale tak ja som si ich uzivala cele dva mesiace..

a takisto so zivotom zitym pre druhych..to ani rozvijat nemusim...uplna pravda si myslim
 fotka
the.wall  15. 10. 2007 20:38
pekne vystihnute, ako tvrdi jedno velmi mudra osoba: nie vsetko sa da vyjadrit slovami a toto plati pre moj komentar
Napíš svoj komentár