"Je tam?Je tam?" pýtala sa Regina svojej najlepšej kamarátky Beáty už po neviemkoľký raz, a vystrkovala hlavu spoza rohu. "Nie." Už trochu unavene odpovedala Beáta."Kedy mu už konečne napíšeš čo k nemu cítiš?" "Neviem,nemôžem na to ísť tak rýchlo.A nechcem sa mu vnucovať, veď okrem toho prvého razu keď som sa mu dala do kontaktov sme si ešte nepísali...Možno so mnou nič nechce mať..." Regina sklonila hlavu."preboha!Veď si s ním tancovala na Bažantskom!!!" pokrutila hlavou Beata."To nemusí ešte nič znamenať. Možno bol opitý a tancoval so všetkými...a možno si v tej tme nevšimol aká som škaredá a keď ma uvidel v škole tak sa zľakol...""Zase sme pri tom. Koľko krát som ti povedala že ty NIESI škaredá?!" "Aha.No jasné. A ako potom vysvetlíš to, že som ešte so žiadnym chalanom nechodila a to mám už 17 rokov?" Regina si sarkasticky húdla popod nos svoje. Na to už Beáta nevedela odpovedať.Radšej zmenila tému. Až do konca vyučovania dievčatá nespomenuli túto pre Reginu chúlostivú tému.


Vyučovanie sa skončilo a obe bežali na autobus. Tam si sadli na posledné voľné miesta,v zadnej časti autobusu, hneď pri dverách. Regina pozrela von oknom. Zamrela. "Ó nie!On!" zašepkala a začala hľadať zrkadielko."Kto?Kde??? Jaaáj!Marek!" Beata sa začala smiať.
S kamarátmi Marek na autobus dobehol v poslednej chvíli. Nastúpili a začali sa posúvať smerom ku Regine. Zastali pri druhých dverách, tesne vedľa dievčat. Regina nedal najavo vzrušenie a správala sa ako keby ju ani nezaujímal, ale ked sa pozeral inde, vrhala na neho kradmé pohľady. Našťastie aj Beata sa správala normálne až do konca cesty. Keď už vystúpili, Regina sa ešte obzrela na autobus. "Čo by som dala za to,keby si ku mne sadol," vzdychla si. Beata radšej z loajality mlčala.Rozlúčili sa.

Keď Regina prišla domov, hodila sa na posteľ a rozmýšľala o Marekovi. O tom ako sa prvý krát stretli. Bolo to na imatrikulačnom plese. Tancovala s kamarátkami, keď ju chytil okolo pása a začal s ňou tancovať. Potom zrazu odišiel. Nič si z toho nerobila a vrátila sa ku kamarátkam. Potom prišiel znova a znova spolu tancovali. Vtedy ho ešte akosi nevnímala. Jedného dňa pritiahol jej pohľad, celkom znenazdajky, a už sa ho nevedela zbaviť. Odvtedy ho vyhľadávala v dave každučký deň. Keď sa s tým zdvôverila Beate a ukázala jej ho, Beata vždy, keď prešiel okolo povedala niečo v zmysle: "aha ,kto ti ide!" a "Veď sa na neho usmej!" a začala ju štuchať a smiať sa. Vtedy by ju Regina najradšj kopla do riti. Nechcela sa uzavrieť v triede, potrebovala ho vidieť. Pred dvoma týždňami Beata Reginu donútila napísať Marekovi. Keď jej odpísal, bola neuveriteľne šťastná. Do krvi sa jej nahrnuli tony adrenalínu a najradšej by behala a skákala. Ďakovala Betae, že ju na to nahovorila.Bola už o krok ďalej. Napísala mu z ktorej je triedy, ale viac nestihla. Marek z chatu odišiel. Odvtedy s ním nepísala.

Pri premýšľaní zaspala. Snívalo sa jej o nej a o Marekovi.Boli spolu v škole. Hľadela do tých jeho hnedých očí a uvedomila si, že sú veľmi blízko. Padol bozk a po ňom ďaľší a ďaľší.

Strhla sa zo sna na zvonenie mobilu. To bol signál od Beaty že Marek je konečne online. V tom momente bola celkom zobudená. Rútila sa ku počítaču, ktorý našťastie nechal zapnutý jej mladší brat. Zapla ICQ a napísala mu. Písali si dlho do noci.Regina zistila, že majú veľa spoločného. Keď skončili, Regina si chcela pospať.Prezliekla sa , ľahla si, ale nemohla zaspať. Prevaľovala sa a myslela na neho, premietala si v hlave celý ich rozhovor. Nevedela ako dlho na neho myslela a ako dlaho spala, ale zdalo sa jej to veľmi krátko. Znova jej zazvonil mobil. Bol to budík. Už bolo 6 hodín. Vyskočila z postele a obliekla si to najlepšie čo našla v skrini. Bežala do kúpelne, umyla sa, nalíčila a utekala na miesto, kde sa pravidelne s Beatou stretávali. Všetko jej dopodrobna vyrozprávala.

Celý deň bola šťastná. Keď sa konečne skončilo vyučovanie, čo najrýchlejšie išla domov. Marek už bol online. Vypýtal si jej číslo. Keď skončili,išla sa učiť na písomku z biológie. Zrazu jej zadrnčal mobil.Prišla sms-ka. Od Mareka! Prečítala si ju a začalo jej ako opreteky biť srdce. V sms-ke stálo: Čaw. Skúšam tvoje číslo. Ja len že si super baba a že ťa ľúbim. Mohli by sme sa zajte v škole strenúť?

To ju dorazilo.Konečne sa cítila nevýslovne šťastná, tak ako ešte nikdy. Na ďalší deň v škole sa jej splnil ten sen čo sa jej sníval...

 Blog
Komentuj
 fotka
dannielp  20. 1. 2008 21:23
faaakt husteee
 fotka
lola8  21. 1. 2008 16:59
pocuj to sa fakt stalooooo?? jeezin krasna predstava ze by sa toto stalo, vsak?

ale inak supeer pribeeh..daco z teba bude moja
 fotka
scorpi  29. 9. 2008 16:51
super pribeh. paci sa mi ako si opisala vsetky tie pocity. a paci sa mi ze si tam zapojila icq. (to v dnesnej dobe musi byt)
Napíš svoj komentár