Tie faktory ja sám nepoznám, ostávajú pre mňa záhadou. Domnievam sa, že to musí byť to celé zjednotenie, ktoré manželstvo prináša. Duševné, fyzické, zdieľanie životov, spoločné starosti, radosti, spoločná strava, spoločne trávený čas... Ťažko povedať, čo je rozhodujúce. Možno je to súčet všetkých týchto a aj nejaká tajná ingrediencia...

Dosť však bolo jalových úvah, rozpoviem vám moju skúsenosť. S mojou bývalou frajerkou sme pred niekoľkými rokmi prdeli značne rozdielne. Ja som bol preslávený zdanlivou námahou, ktorú som pritom vynakladal, a tiež signatúrnym stonom/vzdychom úľavy a vypätia. Bývalka zas tým, že prdela s nevídanou ľahkosťou. Takou, že nevydala ani hláska. Nebolo na nej nič zbadať. A niekedy nad tým nemala žiadnu kontrolu.

Ďalší rozdiel medzi nami bol v polčase rozpadu. Niekedy sa nestačíme diviť, prečo Sandra (mená postáv nezodpovedajú realite (to vám zrejme došlo, veď také meno ako Sandra ani neexistuje) začne zrazu byť v tejto oblasti značne tvorivejšia. A vtom to vysvetlí: "Jáj, veď som jedla cesnak," alebo niečo podobné. Keď som sa divil, že to nemôže predsa po pár hodinách fungovať, tvrdila vždy, že jej to funguje. U mňa sa to zväčša prejavuje na druhý deň.

A aké je to dnes, po toľkom čase, toľkej láske, porozumení, "obrusovaní hrán"? Moja spolubývajúca zavše prekvapí namáhavým stonom sprevádzajúcim prd. A keď som minulý týždeň u seba zaregistroval zvýšenú plynatosť, ktorú som pripísal pred pár hodinami zjedenému pokrmu, uvedomil som si, že sa začíname v tejto významnej sfére života čoraz viac podobať.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
kolieskonavoze  19. 3. 2016 10:08
bývala frajerka je terajšia manželka? neviem, čo zase skrývaš, pubert, prečo to nepovieš rovno. nepáči sa mi, že si taký neúprimný a že sa hanbíš za veci, ktoré sú úplne bežné a normálne a v súlade s prírodou.
 fotka
pubertslatinocelny  19. 3. 2016 11:12
@kolieskonavoze ja nepisem blogy na to, aby sa pacili (dufam ale, ze si klikla na "dobry clanok" alebo "pobavilo", alebo aspon "smutné"). Som neuprimny, lebo je to uprimne, ale aj prefikane. Pisem pre prefikaneho citatela.
 fotka
kolieskonavoze  19. 3. 2016 11:31
Klikla som na všetky, ako ty mne. Ja nechcem byť nikomu nič dlžen. Ja som prefíkaný čitateľ a preto by si ma najradšej nahlásil Abaffymu, ale už je neskoro, lebo dneska ma nestránkový deň!
 fotka
thrwtchr  20. 3. 2016 21:44
Prdím rád, hoci zriedka. A to som rastlinožravec. Nechápem. Ale chápem jedno a to to, že averzia k prdeniu má zväčša pôvod v nejakých mindrákoch. Mám rád komunity, kde je dovolené prdieť.
Napíš svoj komentár