Kazdy z vas urcite vie, aky je to pocit. Bezmocnost. Ked sa mozete le pozerat. Ked vidite, ako to, co milujete najviac na tomto svete pomalinky mizne. Vytraca sa z vasho zivota a vy mozete len zakyvat. Ked nemozete spravit nic. Nijao zasiahnut nic zmenit...
Proste jednehodna sa dozviete, ze je to tak. ze cosi odchadza, ze zmysel vasho zivota pomalicky a o to bolestivejsie mizne. Pozerate sa na to, ako mizne, vnimate kazdy krocik od vas, vidite, ako sa vzdaluje. Citite, ze ide prec, ze pomaly vas prestava potrebovat. Ked uz nevidite v jeho ociach to, co ste videli. a Nemozete urobit absolutne nic. Len sa na to pozerat a cakat, kedy pride ten definitivny bod.
Bojite sa. Strasne sa toho bojite. Strasne sa burite. Ved ja nechcem, nechcem to tak nechat. Nechcem sa len prizerat, musi sa dat neico urobit. MUSI!
Ale neda sa. Nemozete nic. Len byt svedkom toho, co sa deje. Pomaly sa snazit s tym zmierit, ale kazdy z vas vie, ze to nejde.
Chcete bojovat, strasne chcete bojovat. Nemate vsak zbrane. Chcete sa burit, niet vsak proti comu. Vas super je totiz neviditelny.Vas super ma vzdy navrch. Ste len dieta odkazane na milost a nemilost. Stary ochrnuty clovek, ktory caka kedy mu kto vymeni hadicku. Kedy vas kto nakrmi. Nemozete nic,
Len sa pozerat.

 Denník
Komentuj
 fotka
superwoman  18. 7. 2008 19:50
fúha...pekné, ale smutnopravdivé
 fotka
martinqaa  18. 7. 2008 20:35
presne...toe ta bohuzial wacsinou realita...pekne paci sa mi t
 fotka
zuziicka  18. 7. 2008 21:51
smutne dufam ze to je len tak napisane ale je to pravda tak to byva
Napíš svoj komentár