Laska je cudny ukaz... Roby nas stastnymi, a vklada do nas pocit, aky vznika pri pohlade na nedavno narodene babatko. No vtlaca do nas aj pocit beznadeje a neistoty, slzy a smutok. Je to aj pocit podobny tomu, ked stojime na cintorine a odprevadzame niekoho do vacnosti. Laska nam dava kridla a vynasa nas k nebu,dava pocit bezpecia, slasti a rozkose... no dava nam aj pocitit, ze mozme padnut na hubu... Rychlostou blesku sa vkrada do nasích srdc, najma vtedy ked sa nam uz zda zivot nezaujimavy... no tak ako prichadza, tak aj odchadza... odchadza kradmo, kradne ten pocit bezpecia a istoty. Uz nie sme lubeny, necitime radost... odchadza tisko ako duch. Tak preco prisla,ked odchadza, a nechava nas v vo vacsej beznadeji aku sme citily ked tu este nebola?? Je laska len nasou predstavou, tuzbou snom?

 Blog
Komentuj
 fotka
sakul  7. 12. 2006 16:56
Láska veľmi čudná vec.
 fotka
aniz  7. 12. 2006 21:07
nie,pretože bez lásky by nebol svet....láska nie je,len medzi mužom a ženou .....pretože to je iba dočasné vsplanutie....pre mňa láska znamená niečo úplne iné.....niečo večné čo dodá človeku zmysel života...
 fotka
richie2007  3. 9. 2007 20:26
hm... v jednej pesničke od Def Leppard sa spieva: "Without love what is life..."

a ja mám takúto otázočku... prečo je človek ako ja bez lásky stále ešte nažive?
 fotka
endre-silentname  5. 9. 2007 22:13
Najlepšie to asi vystihuje nemecká speváčka Jasmin Wagner a to štýlom takým, že opisuje zaľúbených ako hrdinov a v preklade hovorí:



Hrdinovia ako my zomrú ale sami

Staneme sa opustenými a nedosiahnuteľnými

Hrdinom ako my nikto nedá vedieť

Na konci bojujeme s temnotou.



Myslím, že je to dosť výstižne povedané. Začne to všetko krásne ale potom to všetko mizne a je len na nás ako si ten vzťah zachránime alebo prípadne ak sa vôbec ešte dá zachrániť. Záleží na veľa veciach. Bohužiaľ to ale je tak. Láska je krásna ale boli.
Napíš svoj komentár