Zmena je zvláštna. Práve teraz sa so mnou niečo deje a uvedomujem si to, čo je takisto dosť zvláštne. Ale v tomto prípade celkom príjemné. Začalo sa to asi ním, keď som spoznala človeka, ktorý bol ku mne úplne ale úplne vo všetkom úprimný....

Najprv som nechápala...ani neviem čo, ale nechápala som. Potom som mu začala dôverovať a vzniklo kamarátstvo založené IBA na pravde. Ani raz sme si neklamali. Naučil ma veľa. Bohužiaľ, aj toto kamarátstvo sa skončilo a nie práve najšťastnejšie.

No poznačilo ma a, myslím, že iba v dobrom. Prestalo mi záležať na malichernostiach, netrápi ma, čo si o mne myslia ľudia, ktorí o mne nič nevedia. Zistila som, že keď ma niečo trápi a poviem pravdu, uľaví sa mi skôr, ako keby som to v sebe držala a klamala. Síce je to komplikované, no môj život sa vďaka tomu mení. Spoznala som druhé stránky ľudí okolo mňa. Spoznala som nových ľudí a konečne som sa odvážila povedať istej osobe to, čo som jej mala povedať už dávno. A cítim sa......voľnejšie.

Život som začala brať inak a moje priority sa zmenili. Zmenila som sa ja.

A chcela by som Ti poďakovať. Ja viem, že to pravdepodobne nebudeš čítať, no ak náhodou áno tak chcem, aby si vedel, že Ti za toto všetko veľmi, veľmi ďakujem. Naučil si ma za tie dva mesiace viac ako niektorí ľudia, ktorých poznám niekoľko rokov.

 Blog
Komentuj
 fotka
tatakto  9. 3. 2012 20:12
Mala by si mu to ukázať
 fotka
thrwtchr  9. 3. 2012 23:17
som myslel, že to bude o voľbách. uf. deformed
Napíš svoj komentár