Už dlhšie sa mi v hlave tvoril takýto zoznam a tak som si ho tu spísala. Viem, že vo väčšine vecí nie som jediná, ale nevadí.

1. Moje oči
Jedno je totižto hnedé a druhé zelené. Niežeby mi to prekážalo. Svoje oči mám rada.

2. Panický strach z doktorov
Doktorky mi nerobia žiadny problém. No hneď ako zbadám chlapa v bielom plášti, začínam panikáriť. Neviem prečo, ale nedokážem sa toho zbaviť. Našťastie jediný doktor, za ktorým chodím je môj ortopéd a toho poznám aj osobne, čiže s ním až taký problém nemám.

3. Gdo/ Ťie
Ak niekto v mojom okolí použije tieto slovíčka, ide ma roztrhať. Neviem pomenovať ten pocit, no neznášam, ak to niekto vysloví takto. Vtedy zvyknem človeka opraviť a takto sa mi podarilo odnaučiť od používania týchto slovíčok už troch ľudí.

4. Podávanie rúk
Ja viem, že sa to patrí, ale ja to neznášam. Hlavne od cudzích ľudí. Je mi to nepríjemné.

5. Strach z autobusov
Odkedy som sa pred dvoma rokmi ocitla v autobuse, ktorý havaroval, málokedy ich používam. Nejde tu ani o zážitok z havárie, skôr o to, že ak by autobus havaroval o minútu skôr, nikto by to zrejme neprežil, pretože tam bol zráz. Poriadne prudký. Odvtedy sa bojím chodiť autobusmi. Hlavne keď sú preplnené. Jediná cesta autobusom, ktorú dobrovoľne podstupujem je z Košíc do Prešova. Inak to je iba z donútenia.

6. Klamstvá
Dobre, toto možno nie je nič zvláštne, ale dala som to tu. Viem si v priebehu pár sekúnd vymyslieť príbeh na všetko. Bez mihnutia oka ho viem povedať tak presvedčivo, že sa mi zatiaľ nestalo, aby mi niekto neuveril. Teda nie žeby som to využívala nejako často...

7. Maličká úchylka
Nuž, neviem ako inak to mám nazvať. Niekedy mám také stavy, že písomky píšem iba jedným perom, alebo perom, pri ktorom mám lepší pocit. Večer neviem zaspať, ak je stolička inde ako pri stole, alebo mám vysunutý šuflík. Takéto maličkosti mi niekedy strašne vadia. Ale mám aj dni, kedy mi nič z takýchto vecí nevadí.


8. Introvertný extrovert
Mám dni, kedy by som sa neprihovorila ani predavačke v obchode a určite by som nešla niekde, kde je väčšie množstvo ľudí. Ale mám aj dni, kedy nemám problém prihovoriť sa úplne hocikomu a som na miestach, kde je plno ľudí.

9. Musíš
Keď mi niekto povie niečo také, zvyknem spraviť presný opak už len preto, lebo mi to prikázali. Robím to však len ľuďom, ktorí to slovíčko používajú, aby si dokázali, akí sú dôležitý. A ľuďom, ktorí mi to prikážu, lebo to chcú ONI.

10. Chalani
Už odmalička som si viac rozumela s chlapcami ako s dievčatami. A doteraz to tak je. Mám viac kamarátov ako kamarátiek.

 Blog
Komentuj
 fotka
veroniques  24. 5. 2012 19:51
Tieto veci ťa vôbec nerobia čudnou
 fotka
purenarcissism  24. 5. 2012 21:05
v niektorých bodoch som sa našla
 fotka
forte  24. 5. 2012 21:21
6,7,8,9 celá ja
 fotka
barky  25. 5. 2012 07:29
podľa mňa ťa zvláštnou robí iba 1,3,7 ale tie okále to musí byť... daj sem dáku foto
 fotka
husky  25. 5. 2012 09:47
ty mas husky oci! a ja som hned vedel ze si narodena koniec augusta zaciatok septembra lebo si intro extrovert, ta uchylka na detaily a opravovanie gramatiky inych ludi



nie ze by som veril na znamenia ale niektore veci proste sedia vzdy ako rit na serbel
 fotka
demoniqangel  25. 5. 2012 11:06
9, áno áno!
 fotka
pacman  25. 5. 2012 20:50
7!!!
Napíš svoj komentár