Túto noc som prežila ten najzvláštnejší prelom rokov. Otrasný, smutný, tmavý, bez nálady, v pyžame pod dekou a predsa krásny. Niesol sa v znamení priateľstva, obrovských emócií a mokrého vankúša. Protichodné pocity, ktoré sa bijú jeden s druhým a zároveň sa vedú ruka v ruke a mozog nie a nie zaveliť, aby bolo inak.

Žiadny 19ročný mladý človek nemá v hlave stopercentne jasno, ale ja teraz túžim aspoň po jednom jedinom percente, ktoré by ma naštartovalo a vysmialo sa mojej depke do kischtu, už raz a navždy by ju malo poslať do riti riťovatej a nech si tam zostane na veky vekov Amen.

A keď som si už tak pojebala Silvester, tak mám v pláne si to zajtra vynahradiť mojimi meninami. (Už to vidím, budem sa učiť

Rok 2012 mal byť prelomový. Neviem čím. Cítim to tak, že pre mňa/nás bude prelomový práve tento nový rok. 13 je číslo magické, zvláštne, vraj číslo smoliarov. Neverím tomu. Číslo je len číslo, ale naše skutky a rozhodnutia velia roku aký bude.

Tak milý rok, ja ti teraz velím, aby si bol taký, ako rok 2009 smiley:. Môjmu mozgu velím, premýšľaj tak ako v roku 2009 a môjmu srdcu prikazujem, aby sa radovalo a aby si užívalo ako v roku 2009. Môjmu telu odporúčam, aby vyzeralo ako v roku 2009 smiley: a mojej pečeni držím palce, aby situácie zvládala ako kedysi.

Prajem Vám všetkým všetko krásne (aj tak to (skoro) nikto nečíta) a pripájam nejakú tú motivačnú pesničku. Nech Vás sila a optimizmus sprevádzajú v celom roku 2013.


 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár