Pred mesiacom som sa rozhodla, že sa budem viac usmievať, že prestanem žiarliť a vôbec..odpustím si každý jeden z týchto prehreškov. Chcem sa pochváliť (klopem na drevo), že sa mi to darí, že sa mi žije takto ľahšie keď nedovolím žiadnej negatívnej myšlienke preniknúť ďalej než len do môjho mozgu. Je to jednoduché a nestojí ma to nič, okrem zlej nálady, o ktorú môžem šťastne prísť.

Príliv energie by ma dokázal kŕčovite dostať do kolien, mohla by som sa zvíjať na zemi a kričať Jupííííííííííí. Myslím, že je to veľmi jednoduché. Ono to nieje žiadna alchýmia, ľudský mozog je ako ovplyvniteľná hračka, len zamietať, zamietať a zamietať negatívne názory a naučiť mozog vstrebávať dobré informácie.

Zo začiatku som každé ráno ďakovala za niečo, čo ma bude v tento deň napĺňať „ďakujem za to, že sa môžem naučiť nové veci“ aj keď mi škola liezla pekelne hore krkom, „ďakujem za každého nového človeka ktorého spoznám“ aj keď ma väčšina z nich len nasrala. Ono to z negatívnou myšlienkou je presne ako s divou sviňou, keď ju uvidíte, snažte sa pred ňou čo najrýchlejšie utiecť.

Neskôr som každý večer pred spaním prelistovala svoj deň. Deletla som všetky hovadiny, ktoré ma trápili a myslela na tie najprimitívnejšie zážitky :“ako som si zaviazala šnúrky na prvý krát, ako mi niekto podržal dvere, ako sa na mňa niekto usmial, ako som niekoho rozosmiala ja a jeho smiech som si v hlave prehrávala do chvíle kým som sladko nezaspala. „

A tak som ku každému milá a chcem byť ešte milšia, mám všetko pod kontrolou tak ako šéfkuchár mikrovlnku a ak ma niekto naserie už nevzbĺknem, usmievam sa od ucha k uchu...a bez narkotík!

 Blog
Komentuj
 fotka
bludiacisvetom  28. 5. 2010 09:18
veľmi sa mi to páčilo, to s tou divou sviňou ma rozosmialo



Louise L.Hay má na tej dobrej nálade príčinu? u mňa jedine ona
 fotka
pilulka  28. 5. 2010 09:33
@bludiacisvetom ona veľmi pomohla aj keď som tomu zo začiatku neverila že by mohla
 fotka
bludiacisvetom  28. 5. 2010 09:37
u mňa zasa bol problém, že som polku vecí najprv nedokázal vstrebať a sotva som tomu rozumel, veľa vecí som až nedávno pochopil, tie súvislosti a tak
Napíš svoj komentár