Myslím, že práve píšem jeden z tých blogov, bez akejkoľvek umeleckej hodnoty...

My, ktorí bývame na Pokraji sveta to máme v živote o to ťažšie, že musíme absolvovať skoré ranné vstávanie, aby sme niekam prišli načas. To je môj dôvod, prečo som sa rozhodla robiť si vodičšský hneď po 18tke. No a tak som sa ráno o šiestej vybrala dobrovoľne na vlastné popravisko, s termínom skúšky na dnes, o 7:30.

Samozrejme, že skúška nezačala včas a ani o hodinu neskôr. O deviatej prišli do triedy dvaja páni o ktorých sme si mysleli, že sú policajti v civile a po hodine povedali, že sú kuriči, ktorí prišli opraviť radiátor. Testovať sme začali na príkaz policajta o 11tej hodine a už nám bolo všetkým jedno ako to dopadne, hlavne nech to skončí.

Potom nás všetkých poslali von, opravili testy a po jednom volali. Hneď štyria ľudia začali mlátiť vecami okolo seba, dávať policajtom rôzne tituly a nakoniec sa bez pozdravu stratili v dverách. Nás, ktorí sme testy zvládli naložili do auta a zaviezli na cvičisko. Nervozita zo mňa ani nestihla opadnúť, hneď sa na ňu navrstvila ďalšia. Môj žalúdok scvrknutý na sušenú slivku bol schopný stráviť len jeden trojuholníček syra.

Ja, inštruktor a dvaja ďalší sme rozkladali kuželky na krížiky vyznačené na ceste a nikto nič nepovedal. Vyhrievali sme sa na slnku, a snažili sa vzájomne utešovať, že sa nič nestane ak skúšku urobíme na dva krát. Podľa nejakého zákona sa stala jazda na kuželoch povinnou niekedy začiatkom roka, žiaci sa tam vraj majú naučiť parkovať a cúvať (ja to pokladám za ďalší stres navyše). Bola to presne tá časť, z ktorej som mala najväčší strach, z dôvodu že som sa na kuželky počas môjho kurzu nedostala. Mohla som aj veľmi prosiť, inštruktor vždy uprednostnil jednu, z jeho blonďavých frajeriek (z každého kurzu, vždy iné dievča).

Keď som zvládla aj kužele, myslela som že už nič viac nemôžem dokašlať. Bola som si taká istá, dobre že som policajtovi nepovedala aby mi oči zviazal šatkou, že to zvládnem aj po slepiačky. A prd.. Urobila som chybu chvíľu predtým ako som sa mala so spolujazdiacou vymeniť. A tak som tam vzadu sedela vedľa policajta takáto maličká, poriadne nahnevaná som mala chuť ísť domov a schúliť sa do klbka.

Nemám k tomu už viac čo povedať, myslím že ma to už prestalo trápiť. Je zbytočné vravieť si dookola že som mohla dať väčší pozor, že policajt mohol zvoliť inú trasu, že som mohla jazdiť radšej ako druhá, alebo vybrať si iný termín skúšky s menej prísnymi policajtmi.

 Blog
Komentuj
 fotka
titusik  21. 9. 2010 18:12
chcela som ťa utešiť. tak som si predstavila, čo yb utešilo mňa. No a nenapadlo mi nič Padne to proste blbo.
 fotka
titusik  21. 9. 2010 18:12
ale dám ti hviezdičky aspoň!
 fotka
semhamforas  21. 9. 2010 18:22
a akú chybu si spravila?
 fotka
pilulka  21. 9. 2010 18:26
@semhamforas za autom ktoré mi tvorilo na ceste prekážku som mala postáť a ja som si vyhodila blinker a odbočila som na to miesto kde sme sa mali vystriedať.
 fotka
semhamforas  21. 9. 2010 18:30
@pilulka akosi nechápem

No to je jedno, na druhy raz to už dáš, len sem tam jazdi s otcom alebo niekým, nech to nezabudneš.
 fotka
insanebutalive  21. 9. 2010 19:01
ako vidim, nie som jedina ktoru vyhodil za somarinu..ja som bola podla pana v zelenom nesusttredena, v strese a v panike, preto mi nedal spravit..ale to len tak na margo, nabduce urcite spravis len sa sakra sustred a daj si rano belaspon

a jazdi aj ilegalne, mne osobne sa to velmi oplatil
 fotka
pilulka  21. 9. 2010 19:08
@insanebutalive dík za podporu ilegalne sa bojim, že by vzali vodičák tomu kto by so mnou šiel, do mesta neprichádza do uvahy a po parkovisku ma to už nebaví
 fotka
insanebutalive  21. 9. 2010 19:31
@pilulka chod sama

stoji to za to, mas klud, mozes sa sustredit, akurat si vyber den ked neni jastrab
Napíš svoj komentár