Štedrý deň. Normálka. Nič sa mi od rána nechcelo, akurát som zbehol do kuchyne najesť sa, morálne podporiť mamu so starkou, ako sa tam zvŕtali pri kredencoch, a skoro celý zvyšok dňa sa preležal v posteli. Muzika, notebook a popri tom dve hodiny posr.tých dejín filozofie. Vážne normálka.

Jediné, čo ma od rána vytáčalo, boli vianočné esemesky. Niežeby som ako nebol rád, že si na mňa pár známych spomenie, ale čítať hoci len piatu veršovačku, nápadne podobnú tej predtým... A najviac ma rozčuľuje tá etiketa – keď už si dostal vinšovanú SMS, patrilo by sa hádam odpísať, nie?

Dobre, dve-tri SMS ma nezabijú, hovorím si okolo dvanástej. O pol jednej som to vyriešil jednoduchým predsavzatím typu: Seriem na to a o pol tretej som pritvrdil vypnutím mobilu.

Myslite si o mne čo chcete, som arogantný sebec, nemám kredit, zabudol som mobil v alžírskom hoteli, etc. Poprípade aj niečo také, že moje básnické črevo nedokáže ani zlepiť pár rýmovaných riadkov o Vianociach. Alebo že mi je ľúto pár korún na sviatočný pozdrav.

Skoro celý večer som rozmýšľal, čo z toho platí. Potom som to vymyslel – nepíšem SMS, posielam telepatické správy a bozky, všetkých vás milujem a pozdravujem na diaľku; rozumej nejdem s masou, mám vlastný originálny spôsob . To mi trochu ukľudnilo svedomie.

Každopádne, ak ste mi poslali na Štedrý deň SMS a neprišla vám odpoveď, znamená to, že som sa k tomu nedokopal a mrzí ma to. Alebo aj nemrzí. Šťastné a veselé!

 Blog
Komentuj
 fotka
martinka1112  28. 12. 2007 14:41
heeh asi tak nejako ani mna po neviem ktorej sms prestalo bavit posielat nieco naspat,...a navyse by si to odniesol i moj pausal,...cize by som mala asi nieco take ako ty napisat,....
 fotka
kamili0  28. 12. 2007 14:53
Ja som sa nasral tento rok a vypol som mobil hneď keď som prišiel večer predtým domov...

Ale ani to nezabranilo navalu a odnieslo ICQ etc..
 fotka
55lienka  28. 12. 2007 15:51
Neboj, mne ked chodili som iba prezvanala

A oni to pochopili, sice som mala kredit ale nejdem si minat, sak sa s nimi stretnem tak ptom podam ruku a basta.
 fotka
grietusha  3. 1. 2008 18:12
takze ty si nakoniec ako vesmirni clovek. komunikujes stvrtou srdecnou cakrou
Napíš svoj komentár