Dalsie auto prechadza okolo domu a ja bojujem s pocitom pozriet sa von oknom. Ci to nahodou nie si ty, ci si sa neprisiel porozpravat, vyriesit to.
Od tej noci som ta nevidela, vsetko som tak velmi pokazila a tak velmi to boli. Ani si nevies predstavit.
Pykam za svoju hlupost, ze som nerozmyslala nad tym, co ti pisem. No aj tak verim, dufam, snivam o tom, ze sa prebudim a budes tu znova. Ze ti to vysvetlim, lebo vsetko, co ti napisem su len prazdne slova.
Ze zacujem zvonit telefon a budes to Ty.
Ze mi zapipa mobil a bude tam, nech ti pridem otvorit.
Proste, ze sa to vsetko vrati spat do toho okamihu, ked sme boli najstastnejsi a divali sme sa na pristavajuce lietadla, ked si mi dal kvietky, smiali sme sa a chceli chytit lasku. Ked si mi utieral slzy a povedal, ze ma nenechas nikdy spadnut a vzdy ma podrzis. Ze chces byt so mnou navzdy.
Cakam, ze prides v noci, vytiahnes ma von, budeme sa prechadzat nocnym mestom a rano sa vedla teba zobudim a budem vediet, ze nikam nemusis ist, pobozkas ma a budeme lezat do obeda, urobime si ranajky a pokojne sa porozpravame. Ze budeme najstastnejsi par na svete.
Viem, ze sa vsetko vyriesi. Verim tomu, pretoze taku lasku nejde pochovat bez boja. Necham vykrvacat svoje srdce, len aby si videl, ze mi za to stojis.
Stale.

Tak mi odpust moju chybu, aj ked hned nezabudnes. Len ma nenechaj odist. Daj mi dovod sa vratit. Miluj ma ako doteraz. Celym svojim ja.
Lebo ja to tak citim. A nenecham to odist.

 Blog
Komentuj
 fotka
boxer161  14. 8. 2013 17:01
keby som to bol ja, asi by som si to premyslel po tomto...citit z toho presne to, co pises
 fotka
perfebshar  4. 11. 2013 18:01
@boxer161 niektorým ľuďom nestačí zložiť ani celý svet k nohám a nepomôže to, proste je to princíp, že keď niekto nechce, tak je jedno, čo urobíš, bohužiaľ..
 fotka
antifunebracka  28. 4. 2014 17:19
pockat, cize ty si ho nejak sklamala a teraz od neho chces dovod sa vratit?
Napíš svoj komentár