Alebo vitajte v mojom malom živote
Keby som sa mal opísať, tak som človek, ktorý robí veci heslom "Buď všetko alebo nič" a kvôli tomu sa dostava do problémov a zapeklitých situácii, z ktorých hľadá východisko. Preto "keby som mal pomenovať človeka, ktorý mi najviac ublížil, musel by som ukázať na seba". Sám sebe som nepriateľom, sam sebe som pánom. Keď vyhlásim vojnu, vyhlásim ju sebe a keď bojujem, tak bojujem stále nemôžem oddychovať nemôžem zaspať, musím byť stále v strehu lebo nepriateľ je nebezpečne blízko.
Keď ma niekto tam hore tvoril zabudoval do mňa červený čudlík seba deštrukcie a teraz vždy keď som v tom najhoršom, stlačím ho, v úmysle záchrany. Lenže asi nikdy nepochopím, že záchrana je niekde inde ako v červenom tlačítku.
Môžem si spievať Chvíľu áno, chvíľu nie pa param parararam potom sa hrať hru na Hot & Cold a nakoniec pýtať sa sám seba Čo stým, čo stým, ja už fakt neviem.... Ale je to zbytočne, nič tým nedosiahnem a zbytočne sa zamotám v spleti svojho Ja. Lepšie je na seba vylepiť ceduľku Mimo prevádzky a uzatvoriť svoje Ja pred svetom. Utiecť do lesa, ako ja rád vravievam a pozrieť sa sám na seba. Nebojovať proti sebe, ale prijať sa.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
miabluesundown  10. 9. 2009 18:01
z každej džungle sa dá dostať
 fotka
pegas12  10. 9. 2009 21:31
Mozno tato je ina..
Napíš svoj komentár