Najdrahšia Marlenka!

Na úvod sa Ti musím ospravedlniť, že som Ti už dlho nenapísal žiaden list. Mal som veľa práce a povinností a takto som Ťa zanedbal. Prepáč.

Po šiestich mesiacoch sa na mňa usialo šťastie a stavebná firma mi konečne doviezla zeminu. Keď som sa vrátil z práce a videl som dovezenú zem, od radosti som sadol do auta a utekal do Šamorína kúpiť kaviár a šampanské. No dobre, nebol to kaviár, ale treska z majonéze a nebolo to šampanské, ale šumivé víno, al hýril som až do rána bieleho.

Taktiež mám novú prácu. Ale nie sú tam skoro žiadne ženy, takže mi nemá kto chváliť sveter. Život už nie je tak plnohodnotný ako kedysi. Na druhej strane, moje infantilné plyšové vianočné sobie papuče zožali veľký úspech. Inak je v novej práci fajn. Síce nemáme také super benefity ako raňajky s CEO, ale už som dostal aj gastráče, takže sa tam oplatí chodiť. Nakoniec.. sme tak malá firma, že chodím na obedy s head of IT department. To je skoro ako raňajky s CEO.. s trochou fantázie.

S bývalou kolegyňou, Veronikou (tá čo špehuje moje listy) a jednou birdzáčkou sme založili Tvorivú Voľnočasové Umelecké Združenie - MVP (ako Mária, Veronika, Patrik). Cieľom je, každý mesiac prostredníctvom ľubovoľného umeleckého média (v mojom prípade asi len fotorafia, keďže nič okrem stláčania spúšte neviem) prezentovať nejakú tému, ktorú si zvolíme. A tam leží kameň úrazu. Z tejto na prvý pohľad nevinnej a kreatívnej kratochvíle sa vykľula nočná mora. Veronika zákerne zvolila tému ”znovuzrodenie” a tým sa moje dni radosti a veselosti skončili. Už takmer tri týždne, cez deň bezcieľne blúdim po svete a noci mávam bezsenné. No do Boha fakt neviem čo mám odfotiť! A deadline (ako sa tomu hovorí po slovensky?) je tak blízko…

No nič, nebudem ťa zaťažovať, beztak isto vieš, že my umelci to máme v živote ťažké.

Tak sa mi opatruj, dávaj si na seba pozor a nezabudni na mňa. A ano, jazdím pomaly.

Tvoj milujúci manžel

Patrik

PS: Zdraví Ťa Donaldína

 Blog
Komentuj
 fotka
james98  21. 2. 2020 19:15
No v Šamoríne majú pomerne dobrú tresku. Musím to vedieť, strávil som tam pol života. A ten Parížsky šalát v Jednote na Školskej je najlepší, aký je možné dostať.
 fotka
patrixo  21. 2. 2020 19:16
@james98 ou tak tam asi pojdem dobry parizak je mnam na fakulte sme mali dobry parizak tak som tam furt chodil do bufetu
Napíš svoj komentár