Včera sa tu niekto pýtal ako ste prežívali prvé chvíle na výške tak len v krátkosti...




Niekoľko minút som sa presúvala po fakulte, vyšlapala niekoľko poschodí no všade vidím skupinky študentov  a hľadám voľné miesto kde sa môžem zložiť so svojim fajnovým parížskym šalátom a chvíľu pobudnúť "len tak". Neúspešne.




Nakoniec tu sedím pri niekom kto rozoberá matiku či čo, fuj už to nemôžem ani počuť..dávam si slúchatka.. Keďže som nejak stále neprekonala blok z jedenia pred cudzimi ludmi tak namiesto šalátu píšem tento blog. 




Za hodinu mi začína informatika tak vám trošku rozpoviem čo sa mi teraz deje v hlave..

 Aj by som si šla sadnúť von je tam krásne a kopec 

pekne voňajúcich ihličnatých stromov ale nie su tam žiadne lavičky.. "Vysoká škola ti nezaručí šťastný život.." no to mi ho nezaručí nikto a nič. Nakoniec som jediná žena v triede a s nikým si nemám čo povedať lebo trištvrte tých chalanov vyzerá že si ani nevšimlo že som tam.




Zúfalstvo, strach, úzkosť..  Asi tak 7 ľudí vrátane mojej rodiny vie že sa tu trápim, pardon navštevujem túto školu. Zatiaľ to chcem utajiť najdlhšie ako sa dá lebo mi je nepríjemné o tom hovoriť ale viem že mi to dlho nevydrží. Večer ma čaká prvé doučko z matiky. 




Mám chuť plakať. Dva dni po sebe som ráno zaspala lebo vnoci stále premýšlam. Slúbila som si že to tu zvládnem 3 roky a ked nie tak som asi totálna sračka. Nemám žiadnu chuť žiť, nič čo by ma nakoplo. Idem hladať nejakého dobrého psychológa na nete.. Čaute. 






























 Blog
Komentuj
 fotka
matiarka  20. 9. 2018 12:54
Prestaň a usmejkaj sa trošičku. Tiež je toto môj prvý týždeň a som kúsok od drbnutia, ale aj hlúpejší to zvládli... Včera mi jedna chorvátska študentka, veľmi nadšená z tohto nášho školského systému a celkovo Slovenska hovorila, že sa musím/š/me psychicky naladiť na to, že to jednoducho zvládnem/š/me!
 fotka
finishline  20. 9. 2018 13:14
No hej, začiatky sú ťažké všeobecne všade na novom mieste, s novými ludmi... O týžden-dva, ked sa trochu aklimatizuješ už bude lepšie Držim palce
 fotka
mouselet  21. 9. 2018 14:23
prečo ti je nepríjemné o tom hovoriť? a fakt nemá cenu sa trápiť na výške ak ju naozaj nechceš, ved je tolko pracovných možností (v BA, neviem odkial si)
 fotka
moonghost  22. 9. 2018 17:54
mne začína prvý semester až v utorok (keďže v pondelky nemám školu) a som z toho dosť na nervy A myslím, že každý sa bojí, že to nedá Nám na už jedna stihla povedať, že po prvom skúškovom hrozne veľa ľudí odíde Ale treba si veriť! Už to dalo veľa ľudí, prečo by sme my mali byť výnimkou?
 fotka
morningcoffe  22. 9. 2018 22:23
Myslím že to zvládneme
Keby to bolo tak hrozné, ako bol hrozný prvý týždeň tak by vš nikto nedoštudoval
 fotka
naturalis  22. 9. 2018 23:01
Tiež som to tak mala a už som tam druhý rok... Neboj dáš to, držím palce!
Napíš svoj komentár