12-09-2012

Neviem čím to je proste, ale... včera som sa premáhala, aby som mu proste nenapísala, lebo bol celý večer online. Ale Mia - kámoška - mi to zakázala, lebo to, čo som vycítila pred troma dňami, že má nový objekt sa potvrdilo. Cítila som sa všelijako a nevedela som sa z toho dostať. Večer som si písala s jeho bratom, kt. poznám vyše roka (aká irónia) a sme kámoši a bola sranda. Síce sa bojím, čo sa môže stať, situácie, ktorá by nastala, ak by som náhodou išla s ním na pivo. Neviem, príde mi to blbé, ale až tak ľahko to nebude.. Dúfam.

Dnes som si čítala denník, zápisky zo strednej školy.. z celého maturitného ročníka. (Smiala som sa pri výkriku: "BOŽE, JA MATURUJEM!!!!!!!") Bolo to také zvláštne. Pomohlo to. Síce nie na 100%, ale keď som k tomu pocitu pridala aj ten, ktorý som mala po prečítaní posledného blogu @purenarcissism , tak... sa jednoducho bezdôvodne usmievam a neviem síce, či to bude len a len lepšie, ale... jednoducho uvidím .

Možno to bude tým, že máme radi postavy z príbehov: Harryho Pottera, Froda, Sheldona Coopera... ale keď si prečítame vlastný denník, tak začneme mať radi samých seba, .. neviem...
Síce som si sebe pripadala ako riadny podivín, ktorý tancuje na stužkovej s chlapcami s nálepkou *ONLY FOR WATCHING*, neznáša svoju triedu plnú dievčat z rôznych "kráľovstiev", pokukuje po punkáčovi z vedľajšej dediny, má rada bitkára z Dolného Kubína, ktorého chceli pred maturou vyhodiť zo školy (ale odmaturoval, našťastie ), nechápe svojich rodičov, ale aj tak ich má rado.... stále spomína na Róberta H. ktorý je momentálne v Amsterdame, ale ináč študuje medinu v Olomouci..

A stále má hlavu v oblakoch z toho, čo z nej bude. DD

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  12. 9. 2012 12:49
bude ako nebolo moc sa na teba teším ty
 fotka
paperdoll  12. 9. 2012 13:04
@purenarcissism : hej, ináč ja som hrozný suchár! DD som zistila. ale mám sa rada... asi.
 fotka
purenarcissism  12. 9. 2012 13:11
maj sa rada aj ja ťa mám rada
Napíš svoj komentár