Niekto raz povedal:"Priateľ je ako anjel, ktorý nám pomôže keď naše krídla zabudnú lietať."
Čo je na tom pravdy?
ja si myslím, že všetko. Pretože slovom priateľ označíme naozaj úprimnú osobu. Priatelia prichádzajú keď to najmenej čakáme. Väčšinou tí praví, sa objavia vtedy keď sa cítime najhoršie. zjavia sa ako malé, no silné svetielko v tme, ako nikdy nehasnúci oheň, ktorý neprestáva hriať ani v tých najchladnejších a najkrutejších časoch, je ako svetojánska muška, ktorá svieti aj v najtmavšej temnote.
Veď kto by dokázal žiť bez jedného jediného priateľa?
Nech si každý hovorí, čo chce, no priatelia sú pre život taky potrebný ako voda pre kvet.
A aké vlastnoti by mal mať priateľ?
Na to predpis neexistuje. Áno väčšina ľudíodpovie úprimný, mal by pomôcť v ťažkých chvíľach, a podobné synonymá. Síceje to pravda, ale každý človek má aj zlé vlastnoti. Ešte som nestretla človeka, ktorý mal len pozitívne vlastnosti. Ale keď už raz máme ku niekomu vzťah, ktorý nazývame priateľstvo, tak to zlé si nevšímame. Jednoducho niekedy milujeme anjela a niekedy diabla. Proste milujeme aj s jeho chybami.
Niektorý však svoju spriaznenú dušu a stratenú polovičku, ktorú od nás oddelili nenájdu za celý život, znamená to, že sa vážne previnili a nie je im dovolené nájsť a objaviť najvzácnejší poklad sveta.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
elisska  7. 3. 2008 21:33
strasne krasne..a pravdive..juuj

ty raz musis dojist do ke..
 fotka
whitedarkness  8. 3. 2008 15:28
ehm... ..nadherne Silvia...cmuk...ale že ravý priateľ je ten,ktorý vie o nás všetko a má ťa saááále rovnako rád..
Napíš svoj komentár