Čo o vás prezrádza vaša krvná skupina ?
Majitelia krvnej skupiny „0“ sú najzdravší a obvykle žijú omnoho dlhšie než nositelia ostat-ných skupín. Nie sú náchylní k psychosomatickým chorobám, prekypujú temperamentom a sú neustále v pohybe. Sú energickí, vedia sa presadiť, majú pevnú vôľu a dokážu sa ľahko zoznámiť. Radi prekonávajú prekážky a sú veľmi výkonní v práci, čo ich predurčuje tiež k úspešnej podnikateľskej kariére. Pokiaľ zbierajú sily, môžu pôsobiť smutno a uzavretým dojmom, ale to je len klam. V partnerských vzťahoch je pre nuly najvhodnejší nositeľ krvnej skupiny „A“.
Nositeľov krvnej skupiny „AB“ je v populácií najmenej, zhruba štyri percentá. Ovládajú svo-je pocity, nie však svoje city. Je pre nich charakteristická nerozhodnosť. Časté striedanie ná-lad ich vrhá do konfliktov. Niesu si sami sebou príliš istí, bývajú mlčanliví a nemajú vo zvyku sa ostatným zdôverovať so svojimi problémami. Zle znášajú stres a únavu, sú ľahko zraniteľ-ní a niekedy popudliví, ale ich intuícia im napomáha rozpoznať kvalitných spolupracovníkov a obklopiť sa nimi. Pokiaľ sa dokážu vyhnúť problémom, predstavujú veľmi štedrých a dobrých partnerov. Sú šťastní, keď môžu prispieť ku šťastiu iných. Vedia využívať svoju intuíciu a diplomatické schopnosti, sú rodení psychológovia a aj keď bývajú uzatvorení, vy-značujú sa priateľskou povahou. Majú zmysel pre spravodlivosť, bystrý úsudok, obvykle tiež zdravý vzťah k peniazom a schopnosť navrhovať rýchle riešenie sporných otázok. Niekedy však príliš zachádzajú do podrobností a ťažšie sa rozhodujú. Bývajú dobrými advokátmi a obchodnými zástupcami. V citoch sú však niekedy naivní a detsky dôverčiví.
Ženy, nositeľky skupiny „AB“, nie je ľahké zviesť. V manželstve sú starostlivé, dobre sa sta-rajú o domácnosť, i keď niekedy majú sklon utrácať viac, než je skutočne nutné. Obvykle sa nedokážu zamilovať do mužov skupiny „B“ ani svojej vlastnej, naopak mávajú partnerov so skupinou „A“ a neodolateľne ich priťahujú nositelia krvnej skupiny „0“.

 Blog
Komentuj
 fotka
takzvany  31. 1. 2008 12:26
Blog je určený výhradne pre tvoju tvorbu! Je zakázané zverejňovať niečo, čo si našiel inde na internete, je ZAKÁZANÉ zverejňovať vtipné emaily alebo okopírovaný text z inej stránky.
 fotka
luc.ka  31. 1. 2008 15:40
juch, som nula
 fotka
amaretto  17. 2. 2008 22:51
Takzvany: Zase mudrujes
Napíš svoj komentár