Treba si zapamätať: Všetci muži sú ku.evníci!
Stretávam sa s mužom čo patrí do skupiny zadaný a nie je to prvý krát čo sa s takýmto typom muža stretávam. Proste všetci sú k. A napadá ma otázka: Podvádzam? a v tom mi príde aj odpoveď: Nie, veď ja nie som tá čo je zadaná, to on.
Smutné je na tom to, že mňa to ani neškre, žiadne výčitky svedomia, ľutovanie, nič.
Položila som si ďalšiu otázku, že čo na mne tí zadaní muži vidia? Nie som extra pekná, s úžasnou postavou a dokonalou tváričkou, to teda nie. Kamarát mi povedal, že som pre mužov pokušením. Pokušenie prichádza keď sú vo vzťahu, ako náhle sú nezadaný, strácam svoj význam a som pre nich nezaujímavá. Smutné.
No ešte smutnejšie je, že mi to tak vyhovuje. Chvíľu sa stretávame kým nás to baví, potom to skončí a začne niečo nové. Nehľadám vzťah, neponúkam svoju lásku, nič nechcem a veľa ani nedávam. Jediné čo ma teší a sa mi páči je, keď môžem niekoho urobiť šťastným. A ten muž ktotrý je so mnou, je pri mne šťastný, inak by sa so mnou nestretával.
Dámy, prepáčte mi to!

 Blog
Komentuj
 fotka
tinka23  1. 12. 2010 22:24
možno nehľadáš vzťah, možno neponúkaš lásku, ale iným ženám ničíš ich sny a plány do budúcnosti.. na jednej strane možno lepšie prísť na to aký je ten jej vysnívaný skôr ako neskôr, ale na druhej keby nemá spätnú väzbu, tak možno sa drží pri nej.. ktovie.. najprv som to chcela riadne skritizovať ale v podstate to nie je moja vec a ja zastávam názor že každému sa všetko zlé raz vráti..



ale jedno mi nedá, tí muži pri tebe nie sú šťastní, to je niečo iné.. si možno chvíľkovým vykúpením zo sterotypu ich vzťahu, niečo nové a vzrušujúce, ale stále si len tá druhá.. keby boli šťastní, tak neodídu a nevrátia sa vždy domov k tej svojej..
 fotka
oprica  1. 12. 2010 23:13
pekne si to napísala v prvom odseku, ale tie ženy sa to nikdy nedozvedia, to by som nedovolila a neprežila.. nechcem ničiť ich sny a predstavy, no muži sú taký.

Možno preto si nezačínam žiaden vzťah, lebo sa bojím toho že toto všetko čo ja robím sa mi vráti a viem že to raz príde a bude to strašne bolieť, bojím sa toho ako malé decko - skutočne.

A ja nechcem aby boli so mnou, ale často sa stane že pri mne si vlastne uvedomia, že to čo majú je to najlepšie a aj také prípady sú a skutočne ma teší, že niekedy to napomôže po tejto lepšej stránke, i keď nesprávnym spôsobom.
 fotka
vivian117  1. 12. 2010 23:48
bohužiaľ zažívam to isté, a teda mám k tomu aj rovnaký postoj...a tiež sa bránim tým, že ja nie som tá, čo podvádza
Napíš svoj komentár