Prichádza na mňa láskodepka..
snaží sa o to už nejaký ten deň, možno sa to už ťahá na týždeň. Ja pritom samú seba stále uisťujem, že lásku ako cit mi k životu až tak netreba. Presviedčam sa, že stačí ak uspokojím nejaké svoje potreby a chute - ako je zbaliť nového chlapa a užiť si - v skutočnosti mi to aj vždy stačí nato aby som láskodepku zahnala.

No dnes mi behajú po rozume rôzne myšlienky, možno to zapríčinil aj Sex v meste, ktorý práve beží v telke, dostala som akýsi strach z toho, že raz skončím ako hlavná hrdinka, že ešte v štyridsiatke budem slobodná. A v tom ukázali ďalšiu ženu, jednu z hlavných postáv ako si užíva život, milovanie jej prináša maximálny pôžitok a ja som zase dostala strach že je možné že skončím takto. Obe postavy mi naháňajú strach a zároveň mi vyhovuje ich spôsob života.

Ide len o to, že ja sama neviem čo by mi viac vyhovovalo. Muža k životu skutočne nepotrebujem, užívam si dokonale aj bez neho, no prídu momenty alebo situácie, kedy by sa hodilo mať niekoho vedľa seba, niekoho s kým môžem zažiť určité okamihy vo dvojici.. asi potrebujem priateľa

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár