Láskodepka je tu oäť. Objavila sa po veľmi dlhom čase, čomu sa rada. Teraz ju vlastne navodila svadba mojej sestrenice. Všetci boli popárovaný a štastne sa k sebe túlili. Mne nepridelila ani družbu. Sedela som tam sama a nemala som s kým ani tancovať, čo mi bolo veľmi ľúto. Pripomenulo mi to všetky svadby, plesy a oslavy, na ktorých sme s bývalým priateľom pretancovali celé hodiny. Začal mi chýbať,.. tak veľmi ako nikdy.. návaly smútku bol skutočne silné. A ja som sa rozhodla proti nim bojovať.
Áno presne tak, bojovať! Začala som sa modliť k Bohu a prosiť ho o to, aby mi pomohol byť opäť takou šťastnou ako som bola pred dvomi rokmi. Keď som bola šťastne slobodná a nič viac mi nechýbalo. Žiaden muž.
Možno to robí aj leto. Mám chuť mať vedľa seba niekoho s kým by som sa išla prejsť, prípadne sa niekam okúpať alebo prežiť krásny víkend niekde mimo práce.
Viem, že tieto myšlienkové pochody dokážem zmeniť na krásne predstavy o blížiacom sa lete. Viem, že bude rovnako veselé, pestré a zaujímavé ako všetky ostatné doteraz.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár