Bolo to možno presne pred rokom, keď som ho spoznala. Všetko bolo úplne inak. Mal ma rád páčila som sa mu. No pre mňa bol ľahostajný. Nejak sa s tým zmieril aj keď dosť ťažko. Dlho sa so mnou nebavil až prišli jeho meniny.
Napísala som mu sms a pozval nás ( samozrejme aj kamošky) ku nim. Chodievali sme tam často a znovu sme sa začali zbližovať. Bola som strašne happy ked ma prezvonil alebo napísal. Nikdy pred tým som nič so žiadnym chalanom nemala. Trvalo to všetko velmi dlho. Mala som ho strašne rada no on sa veľmi hanbil spraviť ten hlavný krok. No potom keď tak spravil, napísal mi ža chce so mnou tráviť viac času sa vo mne niečo zlomilo.
Zlakla som sa ako to všetko bude. Ako budeme vyzerať ako pár? Však všetci o to budú na dedine vediet. Čo to vlastne znamená s niekym chodiť? A ešte nikdy som sa nebozkávala!Dokonca aj zopár kamošiek ma od neho odhovára! Čo keď to...ja neviem pokazím.
Nad ničím iným som nerozmýšlala bála som sa toho..toho všetkého.Spravila som krok späť. Krok späť ktorý ľutujem ešťe doteraz. Napísala som mu sms, že ja to nechcem.
Dlhú dobu ma bral ako nikoho. Hneval sa na mňa za to všetko. Viem, že som mu tým ublížila. No nechcela som to. Prešiel asi pol rok od toho všetkého.
Dozvedela som sa, že má icq tak som mu napísala. Písali sme si a brala som ho ako kamoša. Keď som sa dozvedela, že má dievča bolo mi hrozne. A keď este prislo sem na dedinu nemohla som to zniesť. Povedalo som niečo, čo som nemala.. na jej aresu.. A kvoli tomu ma znovu, už ani neviem po kolkýkrát ma znenávidel. Sú spolu už 4 mesiace a vyzerajú šťastní.

Až teraz som prišla na to, že som ho mala celú tú dobu rada. Veľmi rada. A ešte stále ho rada mám. Tak veľmi rada by som vrátila čas späť, povedala by som áno, a mohli by sme byť spolu. Mohol by byť šťastný som nou tak ako je teraz s ňou.
No to nejde. Čas nejde vrátiť. Ani skutky ani myšlienky.To už viem dobre.Snažím sa naňho nemyslieť. No je to ťažké. Všetko som pokazila, môj život by mohol byť úplne iní. No čo už. Čas nejde vrátiť spať.

Ale ak viete o niečom alebo o niekom, kto to dokáže, napíšte mi prosím.

 Blog
Komentuj
 fotka
simonkaaaa  18. 8. 2008 09:21
ale aspon je teraz stastny on..ak si ho tak lubila tak mu to doprajes..aj ked tazko
Napíš svoj komentár