Viem, že hrám sa len. Na životný sen.
Ak to Slovák vie. Slovák kámo, ten to tak rýchlo nezabudne. Má to v krvi. Ako mnohý... Ako mnohé národy. No my... My sme tí number one. My sme tá star. V najhorších štatistikách sveta. Ale až tak zlé nie. Nebudem sketa.
Iba Európy. Tak to sme my. Výkvet tých smetí, minulej doby. Ale veď my sa pozbierame. My to v danostiach dané máme. Svätoplukovi pravnuci, čo vyjú pravdu do noci. Do piva. Čo iné nám zostáva?! Boli sme národ veľký. Po písme a slove túžili toľký. Kto verný tomu zostal? Keď nie je nik,kto by nás týral.
Bez nátlaku asi Slovák nie je nik. Už žiaden štúrovec učenec nie je mučeník. A už nám nepovie......Tak zostaňme všetci v hovne! Kamaráti - ZOBUĎME SA!! Veď nad Tatrou blízka sa.
A žiadne stanoviská nad domácou,nezmenia nezamestnaní stav,nás Slovákov.
Slovač - Hor sa hore! Orať pole, lúky kosiť. Uši sklopiť.
Veď keď tak stupídny sme národ, že zabudneme.Nemáme právo hovoriť náš názor.



..Obchod na korze?
HA! HA!
Zájdená je naša sláva..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
n0win0u  12. 9. 2013 15:59
veru stupidny sme narod. Ani vo vlastnom jazyku nevieme pisat gramaticky spravne.

a vlastne v nazve hymny spravit hrubku to je na facku uz

ak sme stupidny narod a nemame pravo hovorit nas nazor, tak ty nemas pravo pisat potom blogy zase..
 fotka
olafazola  12. 9. 2013 19:12
@n0win0u

Ďakujem za upozornenie
Neďakujem za neporozumenie..

Máte pravdu, to sme. A stupidita väčšinou kráča ruku v ruke s aroganciou. Zjavne nebolo ani Vašim úmyslom pochopiť, čo je textom myslené. Táto vygrcaná zmeska irónie, síce obsahuje gramatické chyby, ale zároveň aj myšlienku, o ktorú predovšetkým by malo ísť.

Len mimochodom. Som disgrafik, ale svoju zaostalosť v gramatike sa snažím písaním a čítaním nejak dohnať. Zatiaľ, čo Vy (ne)milí pane svoje arogantné ego len mastíte na hľadaní chýb.

ps: Keď už ste taký frajer, prosím začnite používať interpunkciu. Lebo aj takýto nekultúrny internetový prejav pomáha k przneniu rodného jazyka. Ďakujem
 fotka
n0win0u  12. 9. 2013 20:03
To, ze obsahom sa clovek moze "suchnut" do pozicie ala "ano, ved v podstate myslienka je dobra", v ziadnom pripade neospravedlnuje maximalne pokrytectvo, ktore do mna priam fukalo, hlavne pri castiach "Po písme a slove túžili toľký. Kto verný tomu zostal?" a samozrejme ta cast s hymnou to bol len klinec ( do rakvy ).

To, ze ste dysgrafik je sice nemile, nuz ale ak ste si vedoma svojho nedostatku, o to viac by ste mala dbat a kontrolovat seba sa pri pisani, takehoto pomerne "revolucneho", ak to tak smiem nazvat, textu. To, ze myslienka je v poriadku je fajn, vrha to avsak az kyslu prichut na celok ako taky, pride mi to ako parodia. Ako nieco, co by krical niekto z nastartovanej v3s-ky.
Neviem odkial mate to, ze som arogantny a ze si potrebujem mastit ego, ja nie som ten, ktory nazyva slovensky narod stupidnym a zaroven neviem spravne napisat ani slova ( nazov ) narodnej hymny. Pride mi to divne asi ako keby nejaky elektroinstalater siel kucharke s 20 rocnou praxou vysvetlovat, ako ma uvarit ryzu.

P.S.: je rozdiel mat normalny argument a upozornit na do oci bujuce nezrovnalosti a chyby, ako na takuto hlupost.

P.P.S.: kludne si mozme tykat.
 fotka
efyks  12. 9. 2013 20:11
Ale Obchod na korze je mega film!
 fotka
efyks  12. 9. 2013 20:11
Screenshot
to si musím vždy pustiť, keď si naň spomeniem!
 fotka
tommyhot  12. 9. 2013 20:27
@n0win0u ak by ste nevedeli, tak tu mate chybu:

"o to viac by ste mala dbat a kontrolovat seba sa pri pisani, takehoto pomerne"

pise sa "o to viac by ste MALI dbat..." pekny den vam prajem
 fotka
etelnair  12. 9. 2013 20:28
erm

Dysgrafia je špecifická porucha písania, ktorá sa prejavuje celkovou výraznou neúhľadnosťou písma, jeho tvarom, rozdielnou výškou a kolísajúcim sklonom.

Dysortografia je porucha pravopisu. Táto porucha sa netýka celej gramatiky, ale špeciálnych dysortografických javov závisiacich od daného jazyka.

Dysortografia je špecifická porucha často sa vyskytujúca spolu s dysgrafiou.
 fotka
n0win0u  12. 9. 2013 20:37
@tommyhot jj ja som najprv v celom texte tykal, ale rozhodol som sa to potom prepisat a zrejme som pozabudol, dik
 fotka
dannyd14  12. 9. 2013 20:38
lol
10 
 fotka
olafazola  12. 9. 2013 21:15
ľudia, že vás to baví
11 
 fotka
bangbangboom  12. 9. 2013 21:23
@10 vidno ze si tu nova
12 
 fotka
bangbangboom  12. 9. 2013 21:28
aha, nie si nova.. tak potom sorry, ja len ze som ta tu este nikdy nevidela
13 
 fotka
olafazola  12. 9. 2013 21:41
@etelnair
@n0win0u

takto...inak to poviem..keď už som zistila ako odpísať.tento birdz je len na srandu.celý môj koment bola paródia na tie doťahovačky,čo tu stále ľudia riešia.(inak tie Vaše komenty som ani nečítala,fakt ma to neba..)je mi úplne u prdele,čo si myslíte.ja nepoznám Vás ani Vy mňa.na túto kkcinu prispievam,kvôli nostalgií a pár kamošom (keby ste náhodou mali potrebu starať sa do toho, čo tu vlastne robím..)..keby bolo možné najradšej by som bola,že by to videli iba oni.lebo ich názor si vážim,ale iank pardon birdz mi príde nevyvážená zmeska zakomlexovaných introvertov,pseudo-umelcouv,infantilných wana be intelektuálov a ľudí čo ani nevedia a to nemyslím v zlom..tých,čo nevedia...(na margo toho, ty s tým červeným avatarom na spôsobom mŕtveho kubánskeho revolucionára, musíš mať strašne smutný,život...teda myslím ten reálny..ako s ľuďmi a ozajským svetom,nie za compom,ten máš asi pestrý,keďže vždy,keď zapnem birdz,tak tam všade vidím len tvoje komenty na všetkých a všetko,nie že by som mala právo hodnotiť,veď ja som len arogantné perverzné prasa bez kúsku súdnosti a to nemyslím ironicky..) ďakujem za pozornosť. HAWK a onô..dobrú noc! len už mi sem prosím nepíšte...aj keď verím,že Vás to bude v skutku lákať..prosím NIE!!
14 
 fotka
olafazola  12. 9. 2013 21:42
@EFYKS

a ešte..áno je..ba priam oscaroví
15 
 fotka
olafazola  12. 9. 2013 21:48
@bangbangboom

to je v pohode,ja len nemám potrebu sa tu ukazovať,komentovať a podobne.bola som dosť rada,že si ma nevšímajú cudzí a nie som ovlažovaná veľmi závážnymi komentármi odborníkov za birdz vzatých..
16 
 fotka
efyks  12. 9. 2013 21:51
@olafazola doslova! škoda, že aj stará Lautmanka nezískala Oscara..podľa mňa si zaslúžila...aj keby bol akurát šábes!
17 
 fotka
etelnair  12. 9. 2013 22:07
to mi kvoli @7 adresujes tychto 20 riadkov cistych sraciek? a ze vraj si ten moj koment vlastne ani necitala? podla mna by si asi aj mala, aspon by si nabuduce nevyznievala ako pica

btw najprv napisat "ja nepoznám Vás ani Vy mňa" a potom zaskatulkovat vsetkych birdzakov a ist niekomu pisat ze musi mat smutny a prazdny zivot, to uz len nemo tlieskam
18 
 fotka
n0win0u  12. 9. 2013 22:21
jj som smutny v reale dost

napisem k blogu, ze tam mas chyby a som smutny, zakomplexovany introvert bez realneho zivota

a potom este pseudointelektual

ale ja nie som ten, kt. tu robi psychoanalyzy z jednej komentu O_o a jj, uz ma nelinkuj uz sem nejdem prist radsej
19 
 fotka
sugy1  12. 9. 2013 22:37
z komentu cislo 13 som si vygrcal oci a vybuchla mi hlava
20 
 fotka
gukol  12. 9. 2013 22:49
@19 =
21 
 fotka
antifunebracka  23. 6. 2014 16:38
co sa tyka blogu - nie, ze by som s nim nesuhlasil, ale vecna sebakritika a samozhadzovanie nam nijak nepomoze v napredovani.
co sa tyka teba - zabi sa
22 
 fotka
lawey  23. 6. 2014 16:53
slav----slavs---slovania - nikoli slováci

a nikdy sme nepatrili medzi veľké národy... ako sa ostatní začali spolkovať, slovania si zamierli každý ten väčší "klan" inam a aktívne sa rozvíjal svojim prúdom...

a nemam takéto nadavanie lebosomsilnaženaanenariekam ...pasívne... vadí že nemáme štúrov? začni sa venovať slovenskej filológií, začni písať, začni písať odborne, pokús sa posielať veci do časopisov (myslim čosi z odborných periodik čo v trafike nekúpiš) a tak si pošťúr tohtodobovo

inak @7 ová definicia dysgrafie dosť dobre na mňa sedí
Napíš svoj komentár