VYVRCHOLENIE? o pokracovani rozhodnete vy
Ninuš a Janka sú vydaté a šťastné, pretože ich niekto URČITE miluje. Čo však môže narušiť túto harmóniu? Dozviete sa v nasledujúcich riadkoch

Ninuš
25.10.
Janka s Pajom teda vyhrali tú miliardu Eur. A čo oni s nimi spravili? Uložili ich pre Jožka! Nebudú si tie prachy užívať! Ja tomu proste nerozumiem. No ale nevadí. O 6 dní mám narodeniny. Tak som sa rozhodla, že to pôjdeme spolu s Jankou osláviť na predĺžený víkend do Francúzska. 2 dni pri mori. Úžasné! Si spravíme takú babskú jazdu. O Jožka sa zatiaľ budú starať chlapi a oni si zase spravia jazdu pánsku. Už sa neviem dočkať.

Janka
26.10.
Ninuš ma zavolala na víkend do Francúzska, ale rozhodla som a, že nepôjdem. S Pajom sa pôjdeme opiť do APubu ako za starých čias. Moje podozrenie o Tondym sa naplnilo. Včera bol v televíznych novinách ako hľadaný mafián. Ninuš to nevie. Volali sme s Pajom na políciu. Hádam nám na to neprídu... Jasné, že neprídu, veď Tondyho pozná každý.... Ach jaj. Môj podstivý Pajo. Milujem ho.

Ninuš
27.10.
Volala mi mama. Ževraj hľadajú Tondyho ako mafiána. Revala mi do telefónu. Nakoniec sa však ukázalo, že to nebol Tondy, ale jeho brat Miro. Táááky balvan mi padol zo srdca. Tondy má firmu, ktorá sa venuje finančnému poradenstvu – Spoluvlastník PentyGroup. No tak máme peniaze, zabijem sa kvôli tomu?? Asi sa budeme sťahovať na Seychely... to navrhol Tondy.

Janka
27.10.
Volala mi Ninuš a povedala mi o tom Tondym. Tvárila som sa, že nič neviem, nech mi to vysvetlí. Ona si myslí, že to je Tondyho brat Miro. Ale ja si to nemyslím. A navyše v správach bolo uvedené meno Milan. No ja neviem. A zrazu sa idú sťahovať. To je určite preto, lebo sa bojí, že ho nájdu. Tak je to. Volá mi Ninuš. Preboha! Máme sa s nimi presťahovať! Tak z tohto sa len tak nevyvlečieme. Ach môj Pajo...

Ninuš
29.10.
Boli u nás Pajovci. Musia ísť s nami. Teda na tie Seychely. Nezniesla by som, keby im niekto ublížil. Dohodli sme sa teda, že pôjdu s nami. Odchádzame k 1. januáru 2018 naším súkromným lietadlom. Berieme so sebou aj Vicu s obalom. Budú tam mať špeciálnu starostlivosť od svetových psychiatrov. Našich rodičov nechávame na Slovensku, tu budú mať ochranku. Mám pocit, že nás vždy niekto sleduje a často nám len tak zazvoní telefón a keď zodvihnem, tak človek na druhej strane zloží. Začínam mať zo všetkého blbý pocit a začínam sa báť. Musíme zmiznúť. Čo najskôr.

Janka
1.11.
Ninuš má dnes narodeniny. Už dávno som jej nedala svoju fotku. Tak sme sa šli odfotiť ja, Pajo a Jožko. Fotku som jej vložila do chlpatučkého rámika modrej farby, aby ladil s Pajovými modrými montérkami, čo má na fotke. Určite sa poteší. Trochu sa bojím toho sťahovania. Ale ešte viac sa bojím Tondyho.

Ninuš
1.11.
Dnes mám narodeniny. Od Pajovcov som dostala nádhernú fotku v krásnom modrom chlpatučkom ráme, čo dokonale ladí s Pajovými montérkami. Sú tam takí zlatí. Najmä malý Joži. Mne stačí len to, že dnes večer ideme do APubu a poriadne to oslávime. Malý bude u Jankiných svokrovcov. Bude to asi posledná veľká oslava v APube, lebo Silvestra oslávime už na Seychelách. Dúfam, že to riadne roztočíme.

Janka
2.11.
Hlava ma bolí ako koňa. Včera večer sme to teda riadne roztočili. Tondy sa tak opil, že celú dedinu pozval na Silvestra na Seychely. Super! Takže aj keď nebudeme v APube, budeme s našimi priateľmi a tiež Tondy priznal, že je mafián. A to tak, že zmenil výsledky toho žrebovania, a preto sme vyhrali toľko peňazí. No, musím uznať, že nie všetci mafiáni sú zlí. A aj fešná je... No, ale ja mám toho môjho Paja.

Ninuš
2.11.
Fúúú...Včera to bolo riadne. S Jankou sme sa vrátili do starých čias, keď sme vyvádzali a chľastali ako svine. Tondy sa tak sťal, že všetkých, ktorí boli v APube pozval na Silvestra na Seychely. Práve som doobtelefonovala všetkých, aby som im povedala, že ten Silvester teda neplatí. No Kapelu si tam, samozrejme, berieme, aby nám zahrali do tanca. Teším sa. Tondy sa priznal, že je mafián. Bola som síce nahnevaná, ale potom som si pomyslela: veď máme prachy, tak reku jebem na to. O mesiac už budeme na Seychelách...

Janka
9.12.
Moje narodeniny. Pajo sa dal s Tondym do mafie, takže máme prachov habadej. Od môjho Paja, ktorého milujem stále viac, som dostala auto, kožuch (neviem, načo mi na Seychelách bude, ale nevadí) a vlastné vydavateľstvo. Je taký zlatý. Ninuš a Tondy mi dali vlastný domček na S. Sú takí úžasní!

Ninuš
30.12.
Jankine narodeniny sme oslavovali 21 dní. Bola taká zlatá, keď videla všetky tie darčeky. To šťastie v jej očiach. Na S. budeme susedia. Nie je to skvelé? Dnes sme sa so všetkými lúčili. Bolo to hrozné. Všetci plakali. O 8 hodín odlietame. Nechávame za sebou všetko, čo sme mali všetci 4 radi a otvára sa nová kapitola nášho života. Chceme to?

Janka
30.12.
Stojíme v kolóne. O tri hodiny letíme a my stojíme v kolóne. To snáď ani nie je možné!!! To je určite znamenie. Určite... Preboha! Ja som zabudla vypnúť zemiaky. Tie budú určite strašne rozvarené. Doriti. To je zlé znamenie...

Ninuš
30.12.
Po dvojhodinovom státí v kolóne sme sa konečne dopravili ne letisko. Volala mi mama. Vraj nám vybuchol dom. Polícia skonštatovala, že niekto dal na dom bombu. Asi o 5 minút potom, ako sme vybuchli my, buchli aj Pajovci. Ešteže sme sa odsťahovali. Bojím sa. Veľmi. Čo budeme robiť, ak nás nájdu aj na S.? OMG! Snáď to zvládneme. Musíme byť teraz silní. Za 5 hodín sme na mieste. Teším sa. OMG! Budeme s Jankou stále krásne opálené. Nemusíme chodiť do solárka. Supeeer! Teším sa. Ale pribrala som cez Vianoce. Snáď si to nikto nevšimne...

Janka
6.1. Traja králi
Včera tu bol náš gynekológ. Ninuš je tehotná! Konečne nejaké šťastie. Tondy je k nej ešte milší. Sú takí zlatí. Začínam veriť tomu, že všetko sa na dobré obrátilo. Niekto prišiel. Idem otvoriť. Áááá!!! Pred dverami leží Jožkova hlavička!!! Niekto je za mnou. Dúfam, že je to môj Pajo. Milujem h- - -

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
miranda163  15. 4. 2011 17:10
ten koniec nemá chybu
Napíš svoj komentár