Janka
16.2. okolo polnoci
Ozval sa!!! Miluje ma. Určite ma miluje. Zavolal mi a ubezpečil ma, že sa nehnevá, že to skôr ja by som sa mala hnevať a tak. Bol taký zlatý. Zajtra ráno o deviatej idem k Ninuš do VY. Musím sa jej spýtať ako s Tondym + ako sa mala na Valentína. Už sa teším!

Ninuš
16.2. 1:00 v noci
Práve mi volala Janka! Ozval sa jej Milan. Jáj, taká som šťastná. Tí dvaja sa určite našli. Ona ho miluje a on ju určite tiež! Budú mať krásne deti, ktoré budú mať krásnych krstných rodičov (mňa a Tondyho). Ale ja som zlá. Zase som podviedla Tondyho. S Grcom. Musím to s ním skončiť. Teda s Grcom. Už dnes o pol desiatej príde Janka! Teším sa. Musím jej všetko povedať.

Janka
17.2.
Bože, som celá dolámaná. Išli sme spať asi o pol šiestej.. ráno. Ale... Preboha! Kde som to? Vedľa mňa leží Pajo. A kde je Ninuš? Fu... je tu aj Milan, takže sa nič nemohla stať. Tých fliaš na stole je tu dosť... Práve vstal Grco. Preboha!!! Za ním leží Ninuš! ČO SA STALO???

Ninuš
17.2.
Takto to dopadne vždy, keď som sama doma a spravíme žúrku. Bolo u nás asi 20 ľudí na 4 autách a niektorí prišli aj pešo, takže tu bolo dokopy asi 32 ľudí. No hardcore! Každý doniesol fľašu. Samozrejme, každý chľastal, no ja nie, lebo Tondy nemohol prísť, lebo šiel za bratom do Berlína, tak som mala miernu depku. Všetci sa bavili, hudba hulákala, alkohol tiekol prúdom. Zrazu som si uvedomila, že Janka medzi nimi všetkými nie je. A ani Milan. Tak som rýchlo vybehla na poschodie do hosťovskej. Ľudia (páry) boli skoro všade a robili rôzne veci. Vošla som do hosťovskej a tam na posteli sedel Milan spolu s Jankou, ktorá plakala. Miňo sa len na mňa pozrel, zodvihol sa a odišiel. Keď prechádzal popri mne, povedal SORRY. Sadla som si k Janke a tá mi povedala, že Milan sa s ňou rozišiel, vraj je pre neho primladá. Skonštatovali sme, že chlapi sú svine a že tu predsa nebudeme celú noc smútiť. Tak sme šli dole a poriadne sme to roztočili. Roztočili je teda slabé slovo. Alkohol tiekol ešte väčším prúdom ako pred pol hodinou. A tak sme sa bavili a bavili a už si viac nepamätám. Možno Janka si na niečo ešte spomenie...

Janka
19.2.
Ninuš mi pripomenula udalosti z TEJ noci. Jasné, už viem, prečo som sa zobudila pri Pajovi. My sme sa totiž dlho dlho rozprávali o nás a o mne a Milanovi. Vo vnútri bol strašnú hluk, a tak, nakoľko mne nebolo dobre, sme išli von. Pajo si zapálil cigaretu. Dala som si aj ja a vracala som do neďalekého lesíka pri Ninuškinom dome. Pajo bol úžasný. Usmieval sa na mňa (ako v prvý večer, keď sme sa stretli) a ubezpečoval ma, že to nie je trápne. Potom povedal, že sme toho veľa spolu prežili, či to neskúsime znovu, že veľa o tom premýšľal. Tak mi dal pusu na čelo (na ústach som mala zvratky) a vošli sme dnu do domu. Sedeli sme pri sebe a pozerali na kultúrny program, ktorý nám pripravila Ninuš a ja som mu zaspala na ramene. Pravdepodobne ma niekto preniesol hore do postele a Pajo si ľahol ku mne. Je taký zlatý!

Ninuš
20.2. U Tondyho, noc
Dnes som bola pozrieť v APube. Všetci, čo tam boli, boli aj u nás v TÚ noc. No tak som sa zase raz podozvedala kopec nových vecí. Veľmi ma potešila správa, že to bola zatiaľ najlepšia akcia tohto roka. Bolo mi dosť zvláštne, prečo sa Grco s Pajom tak na mňa usmievajú. Pajo si toho pamätal totiž viac ako Janka. O dosť viac. Vravel mi, že keď s Jankou prišli hore, tak mu Janka začala rozopínať rifle. Bola strašne „žeravá“ a vyfajčila ho a tak. Ale že spolu nespali. Zlaté, že sa tak ľúbia. No a tiež som sa dozvedela, prečo ten záhadný úsmev na Grcovej tvári. Vraj som ho stále ťahala na WC, tak so mnou šiel a tam sme jebali. No a najhoršie na tom je, že niekto otvoril dvere na WC a videlo nás asi 15 ľudí. Pohodička. Bola som šťastná, že mi to Grco povedal. Tak som mu dala pusu na ústa. A vtom do APubu vošiel Tondy. Odpadla so, čiže si nič nepamätám. Zobudila som sa len tu – u Tondyho doma a teraz to píšem.

Janka
20.2.
Volali mi Ninuškini rodičia, či Ninuš nie je u nás. Neviem, čo sa deje. Som z toho zmätená. Ninuš určite niekto uniesol!!! Možno nejaké kamoši toho mŕtveho DJa... Zatiaľ ju kryjem, ale ak ju nájdu niekde v jarku, JA budem podozrivá. Musím niečo urobiť. Volám Pajovi, príde po mňa. Idem konať. Idem do VY a rovno ku: 1.Grcovi 2.Tondymu.

Píšem od Tondyho. Ty kokso! Ty kokso! Moje nervy... Išli sme nakoniec rovno k nemu, lebo sme ho mali cestou. Ninuš sedela na gauči a Tondy oproti nej a vážne sa rozprávali. Ja, Pajo a Milan (Milan má auto, Pajo nie) sme stáli vonku a cez okno sme ich pozorovali. Myslím, že Tondy jej vysvetľoval silu sexu. A že on ju nechce využívať, lebo ju má rád. To je také krásne. Pozrela som na Paja a on ma capol po zadku. No, asi mu nedošlo. Že vraj som s ním niečo mala. Ja si myslím, že nie, lebo si nič nepamätám. Tondy si nás všimol a išiel nám otvoriť. Ninuš sme odšikovali domov a ja som šla k Pajovi.

Ninuš
21.2.
OMG! OMG! OMG! Včera bol fakt hustý deň. Tondy mi prvýkrát povedal, že ma má rád. V jeho náručí sa cítim tak bezpečne. Nemôžem o neho prísť. Jednoducho nemôžem! Čo tam po mne. Ale Janka! OMG. Včera po tom, ako ma s Pajom odviedli domov, šli k Pajovi. Bol doma len s bratom, ktorý ma vraj miluje! No ja mám Tondyho a žiadni iní chlapi ma už nezaujímajú. Prisahám. Tak teda Janka bola u Paja... Uf. No len si domýšľam, čo bolo, lebo Janka mi nič nechce povedať. Ale asi nebolo nič, pretože sa ľúbia a asi sa nechcú ponáhľať. Ako my s Tondym.

Janka
21.1.
Dnes ráno sme sa s Ninuš stretli ráno v buse do školy. Ja som spala u Paja. Fakt spala. Dlho sme sa rozprávali, zoznámila som sa s jeho bratom. Je fakt cool. Cítim, že som asi dospelá, pretože Paja milujem a záleží mi na ňom. Myslím, že z jeho strany je to podobné. Lebo... No lebo si to myslím. Dal mi zopár krásnych darčekov, podchvíľou ma obijíma. Je to krásne. No a Ninuš. Tondy asi plánuje svadbu alebo čo. Lebo Ninuš vravela niečo o JEJ izbe (keď vravela o Tondyho dome), tak jej asi zariaďuje detskú. To je zlaté. Len čo na to teta Mary a ujo Igy – Ninuškini rodičia? Hádam im dajú požehnanie. Už neviem, čo písať. Akurát, že svojimi bývalými – Milanom aj Johnym a aj s Pajovou bývalou Katkou sme kamoši. Sme fakt všetci šťastní.

O 10 rokov

Ninuš
25.5.
Dnes je deň D. Dvojitá svadba. Ja sa vydávam za Tondyho a Janka si berie Paja. Už sme po škole (obidve SPÚ) a sme veľmi šťastné. Chalani si na nás počkali a potom nás požiadali o ruku na najromantickejšom mieste, aké môže byť – v APube na terase. Bolo to také krásne. Svadbu máme v Bzenici – blízkej dedine, pretože vo VY nás kňaz nechcel zosobášiť. Ktovie prečo. Janka s Pajom si zohnali byt na Starých sídliskách a my si s Tondym opravujeme jeho domček. Takže budeme môcť byť všetci štyria stále spolu. No nie je to úžasné? Chalani chcú začať podnikať s traktormi a my s Jankou si asi založíme poľnohospodárske družstvo vo VY. Už ma volajú, Janka mi ide robiť vlasy Krásny je ten náš život. Naše pubertálne obdobie prebehlo bez komplikácií a sme šťastné...

... to be continued? Možno

 Blog
Komentuj
 fotka
miluskaaa  18. 2. 2008 12:52
Napíš svoj komentár