Pokračovanie denníkov Ninuš a Janky. Ospravedlňujeme sa za tie vulgarizmy a tak, ale čo človek nepovie, keď ho niekto URČITE miluje?

Janka
3.1.
Bože! Som vo VY u Ninuš. Včera a predvčerom sme celý deň prespali. Hlava ma bolí ako koňa. S Ninuš sme spolu silvestrovali. Veľa si nepamätám. Iba, že sme s Ninuš strašne veľa pili a potom Ninuš gracala na Grca. Nie je to vtipné? Oni sú si proste súdení... Pajo a ja sme sa spolu zabávali a potom ma ťahal cez sídlisko bohvie kam. Všade bolo veľa snehu. Pajo vravel, že sa ideme hrať na otužilcov a zvláštne sa usmieval a žmurkal na mňa. Vyzliekol si nohavice. Mne bola strašná kosa, ale nechcela som ho stratiť, tak som si dala dole rukavice. Pajo sa na mňa nahneval a odišiel. Ja viem, že to len hrá. Miluje ma. Dnes mi poslal SMS. Znela takto: „To je koniec...“ Hahaha...Asi mu je zle a umiera v zvratkoch alebo na top jeho otužovanie.. V APube boli super ľudia. Mali trochu mastné ofiny, ale povedali mi, že som super. Oni sú EMO. Asi sa mi to páči. Asi sa k nim pridám...Aha...Ninuš sa zobudila!

Ninuš
4.1.
Ešte stále je nám s Jajkou neskutočne zle. Ale Jaji viac. Bohvie čo ona pila, keď s Pajom odišli. Ja som vždy bola pekne vnútri, v teple. Perfektne som si zadencovala. Bol tam taký skvelý DJ. Hral všetko, čo sme s Jankou chceli. Asi sme mu boli sympatické, alebo čo. Mali sme sukničky a tričká s výstrihom až po zem. No po polnoci sme behali len v podprsenkách. No a potom si už veľa nepamätám. Viem len, že okolo druhej som všade zháňala Janku a Grco mi povedal, že sa o ňu báť nemusím, lebo šla niekam s Pajom. Tak som sa len usmiala, že akí sú zlatí, no a zrazu som mala v ústach Grcov jazyk a Grcovu ruku bohviekde. No tak ma tam pojebal. V chodbičke ako sa ide v APube na WC. Všetci nás videli a to bolo o to vzrušujúcejšie. Potom sa vrátila Janka s Pajom. Pajo sa netváril príliš nadšene. Som si pomyslela, že ho Janka asi nespravila – v tej zime a ešte k tomu prvýkrát. Ale sme veľmi šťastné aká to bola super noc po Silvestri, lebo ako na Nový rok, tak po celý rok...

Janka
7.1.
Ja umriem! Ninuš prišla SMS od toho DJa zo Silvestra. Chce ju. Bože, to je láska. Som taká rada. Spolužiačka mi požičala nejaké CDčká s EMO hudbou. To je také super, ty kokso! Včera, keď som si holila nohy, som sa snažila porezať, ale nešlo mi to. Asi sú to nejaké bezpečnostné žiletky, alebo čo. Pajo dnes príde (za mnou) do BS aj s Grcom a tým DJom. Som zvedavá, ako to Ninuš vyrieši a ako sa rozhodne, keď tam budú obaja muži, ktorí ju milujú.

Ninuš
7.1.
Boha! Dnes prišli do BS Pajo, Grco a ten DJ, ktorý hral vo VY na Silvestra a ktorý mi písal SMS. Som myslela, že ma chce, no ten debil mi oznámil, že som mu zničila reproduktor, keď som, citujem: „do neho pri tom tvojom šialenom tanci vrazila vrazila a zhodila ho!“ No chápete? On chce na mňa zvaliť vinu! Chce odo mňa 3 tisícky!!! Kde mám, doboha, zobrať tri tisícky? Nemôžem si ich pýtať od fotrovcov, veď ma zabijú. Tak mi Grco na začiatok poskytol 50,- Sk. No nie je zlatý? Tak sme sa s Jajou rozhodli, že tie prachy nejako zoženieme. Len ako?!

Janka
12.1.
Som v ZH. Bojím sa. S Ninuš stojíme na kraji cesty. Je mi zima. Mám len minisukňu. Veď čo by som pre Ninuš nespravila? Môj Pajo o tom nechcel nič počuť a už vôbec nám požičať svoju motorku. Tak nás aspoň hodil do ZH. Boli sme v cukrárni a potom odišiel. Nakoľko som celý večer preplakala , Pajko mi dal pusu na líce a zaželal nám veľa šťastia... prichádza nejaké auto...
Wooooow!!! Sedíme s Ninuš v tereňáku s bohatým chlapom. Zastal, aby sa nás spýtal, ako sa dostane do VY. Povedali sme mu, že sme odtiaľ, tak nás vyzval, aby sme šli s ním, že nás hodí domov. Potom sa zaujímal, prečo plačem. Ninuš mu všetko vyrozprávala. Povedal, že sa mu veľmi páčime, pýtal sa na to DJove menoa ubezpečil nás, že to za nás vybaví. Bol strašne zlatý. A NIČ za to nechcel. Vysadil nás pred APubom a odfrčal. Išla som za mojím Pajom a od radosti som mu konečne dala.

Ninuš
13.1.
Tak to s tým DJom vyriešil taký super chlapík, čo nás zviezol zo ZH do VY. A NIČ za to nechcel. Hm...ktovie, ako to vyrieši. Ale to už je jedno, hlavne, že to mám z krku. Janka bola taká šťastná, že sa vyspala s Pajom. Jaaaj, takí sú spolu zlatí. Každý mi hovorí, že Pajo má nejakú frajerku, no ja viem, že tým myslia Janku a nikoho iného. Už plánujem ich svadbu. Ach, a aké zlaté deti budú mať. A my s Grcom budeme ich deťom krstní rodičia. Nádhera! Hm...keď sme už pri Grcovi. Nejaký je zvláštny, ja neviem prečo. Asi má nedostatok. Ktovie. Ale minule som videla, že sa rozpráva s Jankou a ona mi nechce povedať, že čo jej vravel. Povedala mi len, že sa rozprávali o mne. Kedy mi to POVIE?!

Janka
14.1.
Dnes sme sa s Ninuš pohádali. Ale len trošku. Ninuš sa na mňa urazila, lebo som jej nechcela povedať, čo mi Grco povedal a ešte Ninuš sa nepáči, že som EMO. Ale nakoniec sme to uzavreli, že nebudem EMO, ale obe budeme SKA. To je teraz super. A povedala som jej o Grcovi. Pýtal sa ma, či ju urobil. Veľmi sa kvôli tomu trápi, chudáčik. Že on si užije a ona nie... Ten DJ sa zatiaľ neozval, ani nepoďakoval, hulvát.

Ninuš
20.1.
Dnes s Janinkou spolu pozeráme Televízne noviny. Nejaký chlapík zabil nejakého DJa pre trojtisícový reprák. Debil. Stálo mu to za...? Preboha!!! Veď to je ten chlap, čo nás viezol do VY! Ten popis na neho celkom svedčí. OMG, on to vyriešil takto? Preboha, preboha... Snáď sa nedostanem do basy! Veď tam si asi nebudem môcť zobrať rôzne krémy na tvár a telo. Bude vyzerať ako starý chlap! MG! No a teraz ja mám čo robiť? No nič. Snáď sa ku mne nijakým činom nedostanú. Janka mi konečne povedala, o čom sa s Grcom rozprávali. NO zaujímavé. Budem sa musieť naučiť predstierať orgazmus. Dnes som stretla Paja. Tak sme si trochu vypili a niečo sme spolu riešili. Teda ohľadom Janky... Jááj. Hovoril, že už viec nemôže, že je z nej úplne hotový. Krásne,. Aký je zaľúbený.

Janka
25.1.
Dnes máme s Pajom 2 mesačné výročie. Čím ďalej, tým ho viac ľúbim. Je to fakt láska. Skúsim sa mu nejaký čas neozvať. Nech trochu žiarli. Ninuš ide dnes s Grcom von. Vraj má pekného kamoša s náušnicami a počúva metal. Pri najbižšej návšteve VY prídem v čiernom. Nech si ma všimne..

 Blog
Komentuj
 fotka
amrafel  3. 2. 2008 20:20
haluz chvalabohu to nie je pravda
Napíš svoj komentár