Pred chvíľou som si vytvorila tento blog a nejakým spôsobom som sa preklikala na blog iného užívateľa, ktorý sa podelil so svojím názorom k tejto téme, preto by som sa aj ja k nej rada vyjadrila.

Aj u nás v triede je tiež zopár takých ľudí. Nechcem ich hádzať do jedného vreca, ale povedala by som, že sú dosť tichí. Naša nová trieda, keďže som prvý rok na strednej, sa už pomaly žačína deliť na dve veľké skupiny - tí tichší a tí "hluční". Tieto skupiny sa tiež už začínajú pomaličky rozdeľovať, ale zatiaľ to nie je až tak cítiť. Ja patrím asi všade. Nie som ani najobľúbenejšia osoba, ale s každým vychádzam, či už mi je sympatický alebo nie.

V poslednom čase som si začala dobre rozumieť s jednou spolužiačkou, vždy mám potom dobrú náladu, hlavne keď ideme z obeda a trošku nám šibe . Robíme rôzne haluze, buď štekáme po ľuďoch, alebo sa iba furt smejeme na blbostiach, alebo sa hráme na pacientov psychiatrie, alebo sa kopeme, alebo na každého okoloidúceho hodíme nejakú hlášku.. napr. kalamita!( to keď začal trošku poletovať sniežik),do bunkru! ...keby vidíte tie pohľady okoloidúcich...to sú smiechy...ale my to zdôvodňujeme jedným slovom - ústav( myslí sa tým gympel). Sme z ústavu, no a?

Na hodine informatiky väčšinou sedávam so spomínanou spolužiačkou. Keď sme mali minule robiť tabuľku vo worde, kázala nám pani profesorka zriadiť obchod. Mali sme tam dať názov tovaru, počet ks, cena a aký je to výrobok - mliečny, pekárenský atď. My sme si z toho samozrejme robili srandičky, tak nám vznikla "veľkoobchodná"( vysvetlím ďalej) spoločnosť, ktorú sme nazvali Z&Z(čítame to zet and zet) - lebo sme obidve Zuzky. Takže, na sklade sme mali akože 150 rožkov, 100 chlebov, a 89 pleteniek, ďalej slipka obarená, bravčové uško, kolienko al. jazyk, mlíko a iné sedlácke výrazy. Samozrejme, k takému veľkému počtu "AŽ" 15 kg kuracej šunky.

Ale späť. Myslím, že skôr patrím do tej "hlučnejšej" skupiny. Nemáme nejakých outsiderov, aj keď na základke sme mali takú spolužiačku. Pomaly som zistila, že outsider je buď bifloš, ktorý sa stále učí, alebo osoba, ktorá sa nevie baviť, alebo človek, ktorý, jemne povedané, nedodržiava hygienu a znova, nevie sa baviť. Skrátka, pod pojmom outsider chápem človeka, ktorý sa nevie baviť, celý život sedí poslušne v lavici, zalieča sa učiteľom, aby ukázal, že on je ten slušný, pričom ostatní sú iba banda hulvátov. Jednoduchý príklad: Celá trieda chce odísť skôr z hodiny, no on ostane sedieť v lavici, aby bol miláčikom učiteľov. Takíto ľudia sú mi niekedy proti srsti, ale svet bez nich by možno ani nebol svet a my "hulváti" by sme sa nemali na čom zasmiať...

 Blog
Komentuj
 fotka
misosososo  27. 11. 2007 20:37
celkom fesny blog na zaciatok
 fotka
oceangirl  27. 11. 2007 20:53
dik
 fotka
aio  27. 11. 2007 21:18
dokonca ona tu maa uz dva blogyy... ahaaa... takto je to
 fotka
pedall  14. 8. 2008 11:34
Neviem, možno len tí tichší sú proste introverti, možno výchova... Ale to by vedel asi skorej rozobrať psychológ, veď keď to študoval
Napíš svoj komentár