Píšem v zápale svojich horúcich pocitov.

S kamarátkou sme sa dohodli, že si na Valentína darujeme niečo pekné, ale nesmie to byť kupované - teda vlastnoručne urobené. V živote som nikomu nerobila Valentínku a tak som včera zapla net a hľadala niečo na googli. No jediné, čo som z toho všetkého použila, bola predloha na darčekovú tašticku.

Doma som našla purpurový farebný papier a aj bledoružový. Z purpurového somm vytvorila A5 a z bledoružového som vystrihla dve srdiečka - väčšie s otvorom, a menšie, ktoré som potom nalepila do rohov a jeden roh som tak obstrihala.

Takisto som doma našla aj farby na sklo, takže som spravila pás so srdiečkovým otvorom, pričom pás som vyfarbila červenou a srdiečkový otvor nechala prázdny. Dnes som to nalepila na pohár, do ktorého som vložila srdiečkovú sviečku.

Najviac som sa trápila s darčekovou taštičkou. Keďže malo byť všetko vyrobené, trvalo mi to dve hodiny, no stálo to za to a kto bude chcieť, tomu dám link. Žiaľ, nemám to odfotené, aby ste mali predstavu.

No čo ma najviac prekvapilo:

Išla som jej zaniesť Valentínku. Keď som jej podala darčekovú taštičku s pohárom, sviečkou a dopisom previazaným červenou stuhou, vytiahla na mňa poskladaný fialový papier s červeným srdiečkom v strede. Nedočkavo som ho otvorila a potichu čítala, kým ona čítala môj dopis:

"Zuzička

Zlatino vime, že sa nepoznáme dlho, ale aj tak ťa strašne ľúbim a viem, že ti môžem povedať všetko na svete a viem, že to zostane len medzi nami.
Keď si spomeniem, ako sme sa vlastne spoznali...
Zlatko, no čo kedy si pôjdeme spolu zatancovať? veď ty vieš o čom.
Zuzka ďakujem ti, že si tu pre mňa a že mi poradíš a pomôžeš s každou vecou.
Viem, že sa na teba môžem vždy obrátiť.
Najradšej mám, keď sme u nás, sedíme na posteli a hovoríme si, ako sme prežili víkend a riešime, čo bude ďalej.
Láska strášne moc ťa lúbim
kiss Mišelka."

Už počas čítania listu mi začali tiecť slzy. POznáme sa možno dva mesiace, no toto ma presvedčilo, že sme naozaj najlepšie kamarátky. Ja...ani neviem opísať svoje pocity. Je to pre mňa človek, ktorý je moje všetko...

Jeden jediný dopis je pre mňa cennejší než všetko ostatné na svete.

Ešte nikto mi niečo takéto nepovedal.

 Denník
Komentuj
 fotka
keuska  16. 2. 2008 01:46
Priatelstvo vie byt krasne to je uplne uzasne, ze si jej rucne vyrobila darcek, to sa ceni... mna osobne by to ohromne potesilo
 fotka
dogyno  21. 2. 2008 00:36
Taký pocit sa dá opísať mnohými spôsobmi, umeleckým opisom, básnou... len netreba čakať že to každý pochopí.
Napíš svoj komentár