Dlho som nic nepisala, a tak to skusim prave dnes .Ospravedlnujem sa za to ze nepozivam diakritiku,ale akosi sa na mojom pocitaci nenachadza.Prijemne citanie.

Kazdodenne mi hlavu zahrnie vela myslienok,ktore sa aj bojim akymkolvek sposobom dat najovo. Su to myslienky ktore ma trapia, ale neviem sa s nimi vnutorne pobit.
Tieto myslienky ma zozieraju, zozieraju moje vnutro, a to najhorsie aj moju nadej. V nadej, ze raz naozaj bude vsetko podla mojich predstav. Predstavy ktore sa my vryvaju do snov a stavaju sa nocnymi morami.
Nocne mory ,ma nenechaju v noci kludne spat a moje nasledne zobudenie do reality z ktorej niet uniku ma zabija.
Ak toto nie je opis mojho dnesneho rana a dobedia,tak potom uz vazne nic.

Neviem co zapricinuje tieto moje stavy,ale uz to ide so mnou dole vodou.
Co raz horsie je to s mojimi kolisajucimi naladami, a o tom, ze mi uz skoro kazdy leze na nervy radsej nepoviem ani pol slova.
Moja kazdodenna snaha pride na zmar,aj ked sa nieco snazim vysvetlit,nikto ma bud nepocuva,alebo mi neveri.
Vlastne skoro nikto,je par ludi,mala hrstka,co su ochotni ma este pocuvat.

A dufam, ze prave tychto par ludi mi pomoze dostat sa z tochto trapenia,a ze budu schopni pocuvat moje denno-denne nareky,vysmechy a zlobu. pomozu mi k tomu, ze raz budem verit sama sebe,a rozumu,myslienkam,predstavam.

Snad nakoniec pride aj nadej

 Blog
Komentuj
 fotka
endre-silentname  6. 3. 2010 13:55
Za dnešok mám takýchto pocitov že až až... normálne som neveril, že behom pár minút sa môže celý stav človek tak neskutočne otočiť... ťažko sa to ale vysvetľuje... urobil som chybu... ale chytu, ktorá ma stála viac než si človek vie predstaviť.
 fotka
d4nn13ll  6. 3. 2010 15:11
vyborny blog , ja tiez nepouzivam diakritiku [malo kedy]

ked som to cital , ako by si opisovala mna....

Ja sa snazim aspon tvarit "stastne" svoje city a stavy nedavam az tak najavo , no neviem co je lepsie , nechavat si to pre seba alebo s tym "Obtazovat" inych...
 fotka
klidopido  6. 3. 2010 17:07
Treba sa radovať zo všetkého, nech je to čokoľvek a kdekoľvek. Treba ísť a netrápiť sa, síce mi nálada kolísa zvykol som si ovládať sa v nej. Je to ťažké, ale stojí to za to.
Napíš svoj komentár