Tak včera večer mi zapracovala predstavivost, keď som len tak ležala v posteli a dívala sa na balkon,zišlo s toho toto čudo, tak prajem príjemne čitanie


Dievča ktoré už nebavilo nič, a nevedelo čo zo sebou si lahlo na postel. Ležala na posteli a pozerala na balkon a zaujal ju dúhový motýľ.
Vyšla na balkon v roztrhaných džínsoch a obyčajnom polovyťahanom tričku. Chcela vidieť z blízka to čo ju prinútilo vstať. Motýľ práve v tej chvíli ako vstúpila odlietal. Nahla sa teda za ním, čo nemala robiť.

Začala padať, padala a padala čo raz hlbšie. Uvedomovala si čo sa okolo nej deje a tak čo jej v tej chvíli prvé napadlo bolo modliť sa. Keď sa začala modliť objavovalo sa všetko čo urobila, či už zlé alebo dobré.
Plakala, kvapky sa postupne premieňali na kvety, ktoré padali pod ňu. Kvety ju nadnášali ako oblaky. Rozmýšlala nad tým čo všetko ešte nestihla a ako by všetko zmenila,keby mala čo by len jednu minútu a to by pre ňu znamenalo ešte jednu možnosť.

Nastal tvrdý náraz, otvorila oči a mala v ruke kvetinu. Bola zmetená, nevedela čo si má myslieť, nevedela či to bola skutočnosť alebo len obyčajny sen alebo oboje.
No jedno je isté, svoj život začala žiť naplno, pochopila to ako ďalšiu šancu na zmenu pohladu na život a priority.

ŽIME SVOJ ŽIVOT NAPLNO ,TAK AKO KEBY SME MALI ZAJTRA ZOMRIEŤ A NEPREMÁRNIME ČO BY LEN JEDNI MINÚTU

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
lynettka  7. 7. 2008 22:37
pači sa i to
 fotka
syslik011  8. 7. 2008 18:28
krásne.....poučné...xD
Napíš svoj komentár